Home » Agenda-Workshop/cursus » Paranormale avond

Deze keer live op Facebook niet bij bij thuis. Klik op de link hieronder.

Deze keer zijn de kosten hiervoor €8,99 zie hoe op Facebook 

https://fb.me/e/3hLOlRFqB

 

 

Wat houdt een paranormale avond in? 

 

Op deze avond maken we contact met de spirituele wereld.

Ik geef eerst een inleiding over het mediumschap en hoe contacten tot stand komen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Het is een bijzonder avond waarin je de liefde van de spirituele wereld zal ervaren en hoe dichtbij de Spirituele Wereld is.

Dit is een mooie gelegenheid om samen met je vrienden of familie te delen, te genieten en te verbinden. Het is ook mogelijk om een foto of een sieraad o.i.d. mee te nemen. Wie weet of je een boodschap mag ontvangen! Het is altijd bijzonder hoe boodschappen via mij doorkomen, van zowel gidsen als overleden dierbaren. Soms kunnen de boodschappen pittig overkomen maar dat is omdat de Spirituele Wereld jou wil helpen op jouw unieke pad. 

Praktisch

De avond kost €17,- incl. koffie of thee en wat lekkers erbij. U kunt ook cash afrekenen. Er is plek voor zes personen. U kunt ook met groep vrienden en/of familie reserveren. U bent van harte welkom in mijn praktijk in Creil*.

Data avonden: 

- vrijdag 10 december  ik start om  19.45 uur

 

Een middag of avond bij u thuis

Het is ook mogelijk dat ik bij u thuis kom. Een middag of avond kost  €65,- per persoon. Hier komt nog een kilometervergoeding bij van  €0,25 per km heen en terug van Creil. Het maximaal aantal gasten is acht, inclusief de gastvrouw of heer. Neem contact met mij en ik ga voor u aan de slag!

 

* Adres:

Buizerdstraat 22

8312 CA Creil

 

Paranormale avond

€ 17,00

Paranormale avond

€ 17,00

Bijenwas (encaustic art) Workshop 

Wat houdt deze workshop in? 

Je krijgt uitleg over hoe je een tekening van bijenwas maakt. Vervolgens ga je aan de slag en als deze af is, gaan we de tekening 'lezen'. We kijken o.a. naar de kleuren. Iedere keer is het weer bijzonder wat er gebeurd; het is altijd een avond met verrassingen. Ook als je met bepaalde levensvragen zit, kan deze avond uitkomst bieden. Ik ga hier dan dieper op in. Als ik toestemming krijg van het universum dan mag ik je een tipje van de sluier geven om je weer op jouw unieke pad te zetten. Soms kunnen de boodschappen pittig overkomen maar dat is omdat de Spirituele Wereld jou wil helpen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Creil*.

Wanneer

Vrijdag 17 december ik begin om 19:45 uur 

Jouw bijdrage  

Jouw bijdrage €25,- inclusief koffie en/of thee en gezelligheid. Je kunt ook cash afrekenen. 

* Adres:

Buizerdstraat 22

8312 CA Creil 

Bijenwas tekenen (incl. reading)

€ 25,00

Bijenwas tekenen (incl. reading)

€ 25,00