Home » Agenda » Cursus Intuïtive ontwikkeling

Intuïtieve Ontwikkeling E-learning

leven van uit je Zielskracht. 

Via skype

Intuïtieve Ontwikkeling E-learning

leven van uit je Zielskracht. 

Via skype

Ben jij die persoon die dit graag wil geef je op!

Cursus Intuïtieve ontwikkeling opstap naar Leven vanuit je Zielskracht

Nieuwe Avondcursus Start op maandagavond 17-05-2021 en op woensdagavond 19-05-2021 bij deelname van tenminste 6 personen weet jij personen die graag mee willen doen nodig ze uit en krijg 10% korting voor het aanbrengen van een lid.

Veel mensen staan open of zijn nieuwsgierig naar spiritualiteit maar vinden het vaak eng of onduidelijk. Gekleurd door onze eigen ervaringen, dingen die we horen en zien in de media, ontstaan er soms meer vragen of zelfs totaal ongeloof.

Eigenlijk is spiritualiteit iets van ons allemaal en net zo alledaags als ademen. Wij zijn allemaal intuïtief. Dichter bij je gevoel komen en durven zijn wie je werkelijk van binnen bent, is ook spiritueel.

Daarom ben ik gestart met deze Intuïtieve ontwikkeling lessen.
Vanuit mijn achtergrond en studies als coach & medium en ingegeven door mijn ervaringen in eigen omgeving, geef ik de behoefte aan informatie en zingeving.

Niet meer alleen geleidt worden door je denken en de versnellende materialistische en rationele wereld, maar in verbinding met jezelf en je omgeving. Oftewel bewuster leven, Vanuit je zielskracht

Workshop Snuffelen aan Intuïtie en Mediumschap 2021 😍

Ontdek je intuïtieve zielskracht in 8 avonden! elke week

Je intuïtie ontwikkelen doe je vooral door te doen, te voelen en te ervaren. Je krijgt daarom veel verschillende oefeningen aangereikt om steeds dieper te leren waarnemen. Met krachtige visualisatieoefeningen leer je in contact te komen met je intuïtie en je gaat steeds beter de signalen herkennen.
Elke avond starten we met een ontspannende meditatie om vervolgens in groepjes te gaan ‘werken’.

Wat kun je verwachten?
Een leerzame en levendige cursus waarbij we gaan oefenen met:


💜Meditatie

💜Chakra's
💜Helder zien; voelen, horen; weten (reading geven)
💜Kleuren
💜Tekenen
💜Water
💜Psychometrie via foto's, voorwerpen
💜Geesteswereld contact
💜Het Witte Licht bescherming
💜 Healing
Je hoeft echt geen medium te zijn wel bekend met het spirituele om deze cursus te volgen, en a een beetje vertrouwen, durven te blunderen en houden van heel veel leuke en afwisselende oefeningen! 😄

Vertrouw op je intuïtie, ik help je graag op weg!

💫 8 donderdagavonden:
Locatie: Skype
Tijden: 19.00 tot 22.00 uur

Prijs: €275,- euro voor 8 avonden incl. PDF materiaal 

geef je op via dit formulier en vul deze geheel compleet in. dit blijft discreet geef aan hoe je betaald bij 1e les mag zeker contant dit is een wettig betaal middel, je ontvang van mij een betaal kwitantie en mag per pin ook mogelijk via Creditcard en ook per tikkie.

geef je op via het formulier   hieronder en vul deze geheel compleet in, niet compleet ingevuld word als niet deelnemend beschouwd let daar op