Home » Agenda » Paranormale avonden

Paranormale huiskamer avond !!

woensdag avond 22 september 
beginnen op 19:15 uur i.v.m. op tijd voor 8 personen.


Entree €17,- incl. Koffie thee en wat lekkers erbij.
Natuurlijk mag u ook met een complete groep reserveren dit kan Familie en of vrienden zijn, neem hiervoor dan contact met mij op. Zie op Pagina Paranormale avond of middag bij u thuis  !! let op !! ik heb dan andere tarieven ivm reizen naar plek van bestemming en weer naar huis


Wat zou het leuk zijn dat je ook een boodschap via een foto of sieraad of klein voorwerpje mag ontvangen.


Altijd weer heel bijzonder hoe de boodschappen via mij Medium Karin Eagle Star Woman door komen. Ook maak ik duidelijk contact met overleden dierbaren. 
Je zult versteld staan wat er allemaal naar voren mag koen.!
Het is telkens weer heel bijzonder wat er dan gebeurt, en door  er onbevangen zonder verwachting te komen is het des te verrassender.
Hoe groter de sceptici des te fijner de uitdaging. O
ok als je met levensvragen zit kan deze avond een uitkomst bieden. Ik ga hier dan dieper op in.
De toekomst ligt al bepaald voor jou deze is uniek, het kan soms dat je van je unieke pad afdwaalt, als ik dan de toestemming krijg van het universum dan licht ik een klein tipje van de sluier op om jou weer op jouw unieke pad te zetten.
Soms lijkt het dan heel hard wat ik je dan meld,  dit komt niet van mij maar van de Universele wereld, juist omdat ze jouw waarschijnlijk al zo vaak hebben willen laten zien dat het anders mag en kan. Hier help ik je dan even bij.
Dus kom en laat je vertellen de bijzonderheden wat ik Medium Karin Eagle Star Woman niet van jou kan weten.


opgave via contact pagina

 


Wax Kaartje Encaustic art Workshop met een reading  

vrijdag datum nog niet bekend2021 in Creil

 

Workshop waxtekenen met persoonlijke reading

Voorafgaand krijg je uitleg hoe het werkt. Na afloop gaan we jouw bijenwastekening 'lezen'. We kijken naar je naar je kleuren in je tekening wat deze jou te vertellen hebben.

Een bijenwastekening maak je met bijenwas, opgewarmd door een strijkijzer op speciaal papier. Het is altijd erg gezellig en vol humor deze avonden.
Geef je snel op deze avonden zijn altijd gauw gevuld.

opgave via contact pagina
Het is elke keer weer heel bijzonder wat er dan gebeurt, en door juist er onbevangen zonder verwachting te komen is het des te verrassender, ook als je met levensvragen zit kan deze avond een uitkomst bieden. Ik ga hier dan dieper op in.

De toekomst ligt al bepaald voor jou deze is uniek, maar het kan soms dat je van je unieke pad afdwaalt, als ik dan de toestemming krijg van het universum dan licht ik een klein tipje van de sluier op om jou weer op je unieke pad te zetten.

Soms lijkt het dan heel hard wat ik je dan meld, maar dit komt niet van mij maar van de engelen wereld, juist omdat ze je waarschijnlijk al zo vaak hebben willen laten zien dat het anders mag.
Dus kom en laat je vertellen de bijzonderheden wat ik Karin Eagle Star Woman niet van jou kan weten.

Jou bijdrage is €28,- inclusief de koffie thee en gezelligheid