Home » Laat recensie (ervaring met mij) achter
Rating: 3 sterren
4 stemmen
 photo thanksforbeingafriend.gif

Reactie plaatsen

Reacties

Sharon
2 maanden geleden

Ik heb Karin nu twee keer gesproken en beide keren had ik een heel fijn en duidelijk gesprek.
Heel erg bedankt.

Anneke
9 maanden geleden

Ik heb 2 keer een reading van Karin gehad en beide keren was raak. 1ste keer zei ze dat er binnenkort een man mijn op pad zou komen. Dat gebeurde 2dagen layerter. De tweede keer zei ze...dat ik snelsnel bij hem zou wonen...en ook hier zei...je gaat heel bij hem wonen en dat kwam ook uit. Dank je wel lieve Karin!!

Tjitske
een jaar geleden

Hallo hier een woordje van mij,heb een hele maand mee gedaan met de acces consciounes van karin...(doe het nog dagelijks)en mag hier nu de vruchten van zien..had het niet alleen voor mezelf gedaan,maar ook voor de mensen die heel dicht naast me staan...en kan met met veel liefde zeggen het helpt..blij dat Karin op mijn pad is gekomen...en mij geleerd heeft het vertrouwen niet op te geven in onze engelen ....Hierbij wil ik ook jou bedanken lieve Karin...😘😘

Linda
een jaar geleden

Karin, heeft me geholpen om overtuigingen kwijt te raken over ontvangen van geld, verlatingsangst, vertrouwen. En dan de energiepull nog elke dag. Er gebeurt zoveel moois in mijn leven momenteel. Ik wordt elke dag wakker met een lach en de vragen hoe wil ik mij voelen en hoe wordt het nog mooier vandaag. Ik voel meer vertrouwen ontwikkelen. Dank je wel Karin Eagle Star Woman!! <3

Karin Eagle Star Woman
een jaar geleden

Dank je wel, heb je mooi verwoord

Karin Eagle Star Woman
2 jaar geleden

Bedankt voor de fijne recensies

Linda
2 jaar geleden

Lieve karin, bedankt voor je duidelijke en liefdevolle kaartlegging. Ik zat vast in mijn leven, na de kaartlegging van Karin is er een stukje rust gekomen. Ik kreeg veel info waar ik iets mee kan en toch blijft het spannend momenteel, er blijft een vraag maar hangen. Maar daar zal ik ook ergens antwoord op krijgen. Ik raad Karin van harte aan... <3

Helene Nabben
2 jaar geleden

Ik heb een zeer prettig telefonisch consult gehad.
Of alles ook klopt weet ik pas over 3 weken.
Maar ondanks het ongewisse raad ik Karin van hart te aan.❣❣❣❣❣

geke Dijkstra
2 jaar geleden

ik ben verschillende keren bij Karin geweest. al een aantal keren bij de meditatie avonden. die zijn altijd erg bijzonder. verder ook kaarten voor mij getrokken die al tijd treffend zijn en waarmee ik wat mee kan. verder ook een aantal behandelingen gehad met Acces Barrs. echt een aanrader. ik ben hierdoor echt opgeknapt. veel minder spanning in mijn hoofd. en ook is mijn rugpijn zo goed als weg. plus het is een echte oprechte lieve vrouw waar ik mij gelijk bij thuis voelde.

Cornelis Hol
2 jaar geleden

Ik ben nu 2 keer geweest met de was kaarten maken helemaal te gek wat er allemaal uitkomt waaronder ook de contacten met het hiernamaals daarbij heb ik ook meerdere telefoonconsulten gekregen.Wat ik jammer vind dat je gestopt bent met de dagelijkse kaartlegging het was een gezellige tijd.Nu trek ik elke dag een engelenkaart.Zelfs je pijnbestrijding op afstand ik moet zeggen het wekt perfect.Karin ik hoop nog heel lang van je diensten gebruik te maken.Lieve groet Kees.

Sonja Veltman
2 jaar geleden

Ik ben nu tweemaal aanwezig geweest bij de healingmeditatie van Karin en dat was beide keren heel mooi om mee te maken. Karin kan heel goed geleide meditatie geven, een prettige stem en ze kijkt ook mee met je ervaring en geeft ook aan wat ze zelf waarneemt terwijl je mediteert. Ik vind de meditaties zeker bijdragen aan zelfontwikkeling. Ik kom vast vaker.

Geke Dijkstra
2 jaar geleden

Voor de vakantie van Karin ben ik nog naar haar geweest voor avond reading. Was een klein groepje van 3 personen.
Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden.
Ze heeft mij toen al veel rust gegeven. Mijn mooie adviezen aangerijkt.
Ze is oprecht!
Dankje nogmaals voor de mooie en fijne en warme avond

Desiree
2 jaar geleden

Karin is heel warm en liefdevol.
Voelt altijd heel vertrouwd.
Ben haar dankbaar dat ze me soms heel even dichter bij mijn mannetje brengt door haar krijg ik dan van hem eem mooi boodschap. Maakt het gemis wat minder zwaar.
Dank je lieve Karin 😘💋

Melinda Scheuierman
2 jaar geleden

Heb een mooi consult mogen ontvangen van Karin en binnen 5min was de oplossing aan gedragen op de vraag die ik haar gesteld had.Soms krijg je zelf heel veel antwoorden maar op deze vraag had ik toch even een antw van een ander medium nodig. Ontzetten bedankt en ga vooral zo door met het mooie werk wat je doet

wolfgang olij
3 jaar geleden

Bedankt voor de sessie, Karin. Het heeft me goed gedaan. Je wist de dingen goed te benoemen. Ik wil binnenkort graag weer een afspraak met je maken.

Peter Haijema
3 jaar geleden

Hoi Karin, je zit in mijn hart, en ik weet wat moet, maar zoek bevestiging.
En het is natuurlijk een tijd geleden maar toch ben ik je niet vergeten. Helaas zijn je tarieven voor mij te hoog, maar ik heb erg veel aan je gehad, liefs Peter namste'

Diana
3 jaar geleden

Karin,
Bedankt voor de tarotlegging met mooie bijbehorende boodschap. Heel treffend. Voor mij een fijne welkome bevestiging. Dat de boodschap via beeld ( beschermd youtubebeeld) werd gebracht maakte het extra persoonlijk en speciaal.

Smithe985
3 jaar geleden

You could certainly see your skills within the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who arent afraid to say how they believe. Always follow your heart. fdceadkkfgcdafkk

Chris wierstra
3 jaar geleden

Dank je wel voor je tijd . Het was mooi.?

Monique polderman
4 jaar geleden

Lieverd. Dank je wel voor alle dagkaarten. En de healing. Xx

Arie
4 jaar geleden

Heb nu en paar keer een reading gehad van Karin.
Het voelde gelijk goed en vertrouwd. Niet van dat gevis naar informatie. Mijn eerste reading was een open reading(omdat ik enigszins sceptisch was) en ze wist precies de dingen te benoemen. Top dus!

Testimonials
 
20-10-2014
Hallo Karin,
Ik ben afgelopen donderdag bij je geweest op consult, op aanraden van een kennis.
Wat had jij ontzettend rake vlakken, ik ben zeer onder de indruk hiervan, hoeveel jij vertelde aan mij wat jij echt niet kon weten. Doordat jij mij zo geholpen hebt weet ik nu welke keuze ik mag gaan maken.
Heel erg bedankt voor je hulp. Ik weet je zeker te vinden mocht ik met nog meer vragen zitten.
 
Bettie Agerink
 
 
19-10-2014
Hallo Karin
"Het werkniveau bij Medium Karin is fantastisch. Ik ben al jaren klant en nog altijd onder de indruk van het professionalisme van elke vorm waar Karin mee werkt, waar ik mee in aanraking ben gekomen. Mijn hartelijke dank hiervoor."
 
Tonny Eijersma
 
 
19-10-2014
Lieve Karin,
“In deze tijd is het niet makkelijk iemand  te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. Medium Karin is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau. Ga vooral zo door!”
 
Jolien Wammersma
 
19-9-2014
"mooie website heb al veel aan je kaarten gehad.soms was het voor mij al of je om het hoek je had gekeken.
Bedankt daar voor.
Jacquelin Hut
 
 
18-9-2014
Lieve Karin,
 
wat fijn was het om bij jou een heel weekend de workshop van Magnified Healing te mogen doen, dit is nu al weer meer dan een jaar terug, maar het voelt nog steeds fijn. Ik doe trouw mijn dagelijkse beoefening en dat voelt heel goed, ik ben er krachtiger door, en voel mij dan ook zeer beschermd. Je vroeg mij om mij ervaring hiermee hier achter te laten, bij deze, ik heb niet mijn echte naam vermeld mij jij weet dit. Ik raad dan ook zeker aan om deze workshop te gaan doen aan iedereen die dit wat lijkt, want het heeft voor mij zeker al veel gedaan. Dikke knuffel voor jou Karin en wat heb jij je website mooie gemaakt zeg, veel meer hoe jij bent. Heel veel succes lieverd en wie weet doe ik de volgende workshop ook bij je.
Namasté
 
Yasmine
 
 
17-9-2014
Beste Karin,
wat een fijne reacties heb je al mogen ontvangen, dan kan die van mij er zeker bij. Ik ben je zo dankbaar wat je voor mijn zoon hebt kunnen betekenen. Eerst al met de Bach remedie en later wist je mij voor mijn zoon nog een mooi alternatief voor de ADHD symptomen, in plaats van de ritalin, hij is vrolijk neem zijn rust momentjes en hij luistert nu heel goed. We zijn hier zo blij mee, onze dank is dan ook groot.
 
Margriet  Essens en familie.
 
 
17-9-2014
Hallo Karin,
wat fijn dat je mij een tijd terug zo goed hebt gecoacht met mijn schoolwerk, ik ben er stukken op vooruit gegaan. Ik zag je gastenboek en moest het je even laten weten, dat je veel voor mij hebt betekend het afgelopen jaar. Heel erg bedankt hiervoor.
 
Groet van Thomas
 
 
17-09-2014
Lieve Karin heerlijke healing van je mogen ontvangen 2 weken geleden, dit is zeker een bijzondere ervaring en ik voel mij er nog steeds heerlijk bij. Ik ben je zeer dankbaar. Ik kom vast nog wel eens bij je langs wat je doet zoveel andere mooi dingen nog.
 
Groetjes van Henny
 
 
19-07-2013
Hallo Karin,
Ik was gisteren bij mijn zusje voor de 20 weken echo. Wat mooi is dat zeg! En ik zag en voelde dat ze beter in haar vel zat. Ik heb haar gevraagd hoe ze zich voelde de afgelopen weken en ze zei dat ze zich erg goed voelde! Dus een een heel groot compliment voor jou! Ook ik heb me deze 2 weken heel goed gevoeld en op sommige momenten voelde ik dat je bezig was met healing. Wat een krachtig iets is het toch hè! En ik vind het zo lief van je dat je ons zo hebt geholpen! Ik hoop dat ik mijn zusje nog een keertje kan meenemen naar je praktijk! Ik ga je in ieder geval aan iedereen aanraden die het maar wilt horen! Ik ben echt heel dankbaar!
 
Dankjewel dankjewel! Veel liefs J
 
8-05-2013
Lieve Karin eerst wil ik je bedanken voor de gratis healing datik mag ontangen ben Jolanda Meijer daar dankbaar voor dat ze mij op jou pad heeft ge gebracht grxxx
 
Yvonne Vinke
 
 
14-04-2013
wow wat een mooie site heb je nu, mag ik nog 2 weken op de healinglijst?
Ik heb me nu voorgenomen om mijn levensprogramma te gaan schrijven voor de komende tijd.
Met wat hulp van de engelen uiteraard.
 
Ruerd Visser
 
 
 
19-02-2013
De Bach Remedie en healing van Karin hebben positief bijgedragen aan de leesprestaties van mijn dochter. Na een lange periode (6 jaar) van leesproblemen heeft ze betere resultaten en is daardoor zelfverzekerder geworden. Dit zien we terug in haar rapport cijfers van de basisschool. Ook mijn zoon is geholpen door Karin. Hij presteerde plotseling zeer slecht op de middelbare school. Ze gaf hem Bach druppels om hem uit de dip te halen. Binnen een paar weken functioneerde hij weer zoals gewoonlijk. Wij zijn Karin erg dankbaar.
 
H.T.
 
11-02-2013
Het was weer een hele bijzondere avond afgelopen woensdag. Ook heel leuk gepraat met Gerrit Cnossen en contact met je zus. Dank je wel voor je healing! Ik maak van alles mee op spiritueel gebied. Vooral ook in mijn familie. Wil nu ook een beetje rust... liefs Ali
 
Ali Kampen
 
 
 
Rating: 5 sterren
2 stemmen