Genezingsmodaliteiten


De genezingsbehandeling zal specifiek zijn voor de behoeften van elke individuele klant.

 

Energetische herschikking


Het spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam weer op één lijn brengen. Dit zal de energetische stroom in het lichaam helpen.

 

Chakra-reiniging en Aura-reparatie


Het openen van de chakra's/vortexen zal helpen om het fysieke lichaam in balans te brengen. Trauma's en misstanden zullen het orgaansysteem van het lichaam en het emotionele lichaam aantasten.

Het auraveld is direct verbonden met de belangrijkste chakra's/vortexen in het lichaam, als het auraveld niet helder is, heeft dit een direct effect op de chakra's en zal de rest van het lichaam eronder lijden.

Chakra-centra open hebben en het auraveld laten repareren, zal gezondheid en balans brengen in je mentale en fysieke welzijn.

Energiekoord doorknippen en oplossen


We hebben energetische koorden die we creëren met iedereen waarmee we verbinding maken, inclusief genetische koorden met onze ouders. Relatiekoorden, relaties die we hebben met anderen, d.w.z. familie, vrienden, geliefden enz. En koorden uit vorige levens. Deze koorden hebben een directe verbinding met ons energetisch veld en kunnen ons op vele manieren beïnvloeden.

Genetisch-relationele koorden met ouders kunnen alleen worden genezen, niet doorgesneden, dit zal profiteren van onopgeloste problemen of trauma dat is opgetreden.

Koorden van relaties en vorige levens kunnen worden doorgesneden en opgelost, zodat deze mensen geen enkele gehechtheid meer kunnen hebben aan jouw energieveld.

Tijdlijn opruimen


Tijdlijnopruiming is het opsporen van gebeurtenissen in je leven die een substantiële invloed op je leven hebben gehad.

het begrijpen van deze gebeurtenissen en waarom ze zijn gebeurd, kan ons helpen te richten op wat specifiek moet worden genezen. Dit is een van de cruciale genezingen die moeten worden uitgevoerd in het volledige compressiegenezingsproces.

De gebeurtenissen in dit overzicht zullen ons helpen begrijpen wat uw voortgang naar volledige genezing in de weg staat.

 

Spirituele zuivering


Spiritual Clearing zal een proces zijn van drie weken om doorheen te komen, dit zal een proces zijn van het opruimen van negatieve energie uit je energetische systeem die naar je is gestuurd of zelfs is vastgehouden uit vorige levens. deze opruiming lost alle duistere bijlagen, hexes, vloeken, spreuken, implantaten, negatieve ET's enz. op.

Dit zal helpen bij elke psychose, schizofrenie, wanen, ongeorganiseerd denken, abnormaal gedrag, verzwakking van de aura en andere negatieve symptomen in het lichaam.

Dit proces zal je bevrijden van alles wat je tegenhoudt om je volledige potentieel te benutten, en zal veel problemen in alle lagen van je wezen genezen. Dit zal een proces van drie weken zijn en zal worden begeleid om ervoor te zorgen dat u gedurende deze tijd voldoende ondersteuning krijgt.