Magnified Healing® bij u thuis

 

Wat kan Magnified Healing®

Healing voor jezelf en anderen doen?

 

Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige en intense manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand heling te brengen aan mensen, situaties en de Aarde.Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak.

Wat doe ik bij je om de healing zo goed mogelijk tot  stand te brengen. Jij komt de eerste keer in de praktijk

Als eerste doe ik een 1e fase healing  hierbij staan wij beide, als het jou ook lukt desnoods mag je gerust zitten of liggen. Ik breng dan het licht naar binnen en doe een karma healing 

Ik werk altijd met Quan Yin en  St, Germain dit zijn opgestegen meesters die zowel met de violette vlam werken als de onvoorwaardelijke liefde. Zij en de Engelen staan mij bij in deze Healingen.

 

Daarna werk ik nog met de derde fase healing om de eerste nog meer uit te werken in details.

Voordat we aan de slag gaan neem ik nog een aantal punten met je door en leg uit wat ik doe.

Het is niet eng en zal zeker een grote verlichting voor je zijn. Wees je bewust dat deze behandeling ongeveer 4 tot soms 8  behandelingen nodig heeft voor een zeer goed resultaat, ik werk samen met jou aan je eigen genezend vermogen.

Ik ga je nadien ook vragen wat jijzelf voor bijdrage kan zijn aan je eigen genezing.

Zodra deze is geweest dan kan ik op afspraak jou ook lekker vanuit je eigen huis een healing sturen, we noemen dat een afstand healing, ik visualiseer jou tegenover mij in de stoel net zoals je bij mij in de praktijk zat, en ga dan die 3e fase licht healing sessie toepassen een half uur lang. nadien hebben we contact hierover.

 

Let op ik ben geen arts en ook geen wonder verrichter, als ik via deze healingen iets opmerk wat niet thuis hoort in je lichaam zal ik je zeker door verwijzen naar een Specialist of arts

 

Lees vooral het gedeelte hieronder.

voor tarieven gaat u naar tarieven blz 

___________________________________________________________________________________

Magnified Healing®

Een nieuw (aloud) perspectief veel verschillende healingswijzen zijn tijdens de spirituele revolutie van deze eeuw naar boven gekomen. Het is een opwindende en verruimende tijd voor zoekers, lichtwerkers en genezers van alle soorten ziekten, terwijl deze beweging doorgaat met de omhelzing van ware holistische levensperspectieven en daarmee dus gezondheid .

Voordat je als lezer kennismaakt met een recente , maar toch aloude vorm van healing, de Magnified Healing®, kijken we even naar de geschiedenis van onze geneeswijzen zodat je dat kan helpen om Magnified Healing® in perspectief te zien.

 

Zoekers hebben altijd een groot aantal keuzen gehad om aan hun trekken te komen. Vanaf de traditionele benadering van georganiseerde godsdienst en allopathische en homeopathische medicijnen, is de zoektocht naar evenwicht door de menselijke geschiedenis heen opgetekend.Veel vormen van healing zijn “gericht op de genezer ”De zoeker moet naar een arts, priester, tempel, sjamaan of ander gewijd persoon of plek gaan om healing te verkrijgen.

 

De praktijk van handoplegging, de oude praktijk van sjamanisme, massagetherapie, energiehealing en een eenvoudig bemiddelend gebed zijn allemaal afhankelijk van een genezer met een passieve cliënt. In het algemeen pogen deze vormen ook de spirituele staat aan te spreken.Enkele vormen betrekken de zoeker er ook enigszins bij en vaak richten ze zich op het verwijderen of loslaten van het probleem war de zoeker meezit. Dit houdt dus genezing in, die gericht is op het loslaten van emotionele, psychische of spirituele zaken. Chirurgen, alhoewel zij ook healer gericht zijn, verwijderen het probleem brengende deel om het lichaam tot rust te brengen.

 

Andere modaliteiten hangen van de zoeker af om de bron van genezing in te nemen. Dit betreft ook medicijnen, speciale kruiden of voedsel en energie. Nog anderen pogen de zoeker kracht te geven om zichzelf te genezen louter door hun eigen wil.

Al deze vormen hebben waarde. Iedere soort veroorzaakt specifieke genezingen door hun eigen interactie en diverse betrokkenheid tussen genezer en zoeker. Geen ervan heeft ,tot nu toe, geprobeerd de zoeker tot die diepte te engageren zoals Magnified Healing® doet.

 

Magnified Healing® komt nu met de gehele integratie van alle modaliteiten. Van ademhaling en geluid tot beweging toe, is de zoeker actief en bewust bij het proces betrokken. De healer is alleen een begeleider, die de deelnemer verder laat gaan met het healingsproces zonder verdere assistentie.

De zoeker gaat door met de healing in het tempo, waarin hij zich het best voelt.

Magnified Healing® brengt een waarneembare verbinding tot stand met de krachtige energieën van Quan Yin. Er is een poort geopend door deze aloude Healer, die in vele culturen en landen erkend wordt. Hiermee houdt het verband niet op alhoewel je van een geweldige aarding bent verzekerd, spiraal de verbinding naar de Bron, de Schepper, naar God de Allerhoogste van het Universum. Een diepe staat van genade die pulseert vanuit de Hiërarchie, legt de juiste fundering voor het ascensie proces.

 

Magnified Healing® kan op afstand worden uitgevoerd. Uniek in het proces is de formatie van heilige geometrie die in beweging worden gezet door de voorbereiding, de verbinding met de Bron, de healing van karma en bij het werk met de aarde dat een verzegelde lichtmatrix voortbrengt.

De matrix wordt verzegeld als de energie eerst is ontvangen en dan is geretourneerd.

Het omvat alle aspecten van healing waar de student aan kan deelnemen en waarna hij het proces kan onderwijzen zonder langdurig praktijkervaring op te doen.

Misschien heeft healing nu eindelijk een volledige cirkel afgesloten.

 De alfa en omega die eindelijk zijn waargemaakt in healing, waar de healing is ontvangen en geretourneerd, zodat er verder niets nodig is voor het evenwicht.