Zelf Bescherming en Violette vlam gebruik.


 

Lieve Jij,

 

 Ik heb informatie voor jullie wat heel belangrijk kan zijn voor deze tijd waar in we zitten, we zijn namelijk al heel voorzichtig in de 5e dimensie aan het gaan, en dit is het laatste jaar in een versneld proces gezet. En dit proces zal zich meer e meer versnellen de komende tijd.

Ik heb een aantal jaren terug dit al geleerd en wat ik hier onder schrijf is nu ook heel belangrijk voor jullie allen die dit willen leren aannemen of willen weten.Lees het dus goed en aandachtig door.

iedereen dit mag leren. Dit wordt ons aangereikt door Aartsengel Michael.

 

Bij het opstaan morgens is belangrijk dat je even blijft zitten op je rand van je bed, je visualiseert dan een prachtig wit licht vanuit de kosmos wat jouw kruinchakra binnenkomt dat via je ruggengraat naar beneden gaat en via je basis chakra dit zit bij je stuitje, het witte licht naar beneden moeder aarde in gaat tot aan haar zielester of kern of midden gaat (visualiseer dat deze kern een prachtig helder kristal is) daar gaat het witte heldere licht omheen en komt weer omhoog door de aarde heen, komt binnen via je basis chakra je stuit dus, en gaat via je ruggengraat weer omhoog door je kruin chakra en terug naar het universum of kosmos.

 

Hiermee verbind jij je jezelf met moeder aarde en de kosmos zodat je meer geaard zal zijn. Dan doe visualiseer je vervolgens een grote gouden bal Bubbel  waar jij precies in past, die heeft een rits van boven naar beneden en die trek je open, je stapt in die gouden bal bubbel, en trekt de rits achter je dicht. Hiermee ben je beschermd voor vervelende negatieve invloeden van buiten af. Dan sluit je een beetje al je chakra's zie ze als lotus bloemen die aan het einde van een dag zich wat sluiten niet helemaal maar wel over de helft  alleen dit doe jij dus aan het begin van de dag, waarom? zul je nu zeggen, omdat na de nacht je volledig bent geopend om allerlei informatie binnen te mogen krijgen wat nodig is voor jou en je omgeving. Dus sluit die chakra's gedeeltelijk het zal je helpen.Ook is het heel belangrijk dat je leert met de Violette Vlam te werken die is al aanwezig in ons allen in het Hart.

En weet je jij die dit leest en al tot hier gekomen bent weet dat het belangrijk is voor jezelf.

 

Het Violette Vuur.De Verrezen Meester die wij kennen als St. Germain leeft tegenwoordig in de spirituele wereld als de Chohan van de Zevende Straal, de Violette Straal van vrijheid, rechtvaardigheid, en transmutatie (transformatie) Saint Germains gift van het Violette Vuur is een praktisch spiritueel werktuig. Als dat gebruikt wordt in de ‘Wetenschap van het Gesproken Woord’ helpt dat om negatieve gedachten en gevoelens te transmuteren of uit te wissen.

 

Hoe de Violette vlam werkt.De Violette Vlam is vrij beschikbaar voor iedere man, vrouw en kind. We hoeven alleen maar gebruik te maken van deze enorme gift, het binnen te laten in onze levens door onze “IK Ben” Aanwezigheid. Zoals alle hulp van de Hemelse Rijken, moeten we vragen voor we kunnen ontvangen.Dit fantastische instrument bemoeit zich niet met onze vrije wil, maar wanneer we eenmaal aan de Violette Vlam gevraagd hebben zich met onze Aardse ervaringen te bemoeien gaan de poorten open, en de Violette Vlam zal ons bevel opvolgen en voor elkaar krijgen wat wij vragen. Wanneer onze Ik Ben Aanwezigheid de Violette Vlam inroept, waardoor wij het de toestemming geven onze levens binnen te komen, vloeit de Violette Vlam door ons zilveren koord in onze Kruin Chakra, en daalt het neer in onze Hartvlam. Wanneer het Violette Vuur onze Hartvlam bereikt, is het gelijk aan ons eigen individuele elektronische patroon. Nadat dit is volbracht wacht het op aanwijzing van onze Ik Ben Aanwezigheid om zijn missie te kunnen vervullen.Bijvoorbeeld, wanneer we geïnteresseerd zijn in verandering van de verouderde patronen van armoede bewustzijn waar we al zo vele levens aan verknocht zijn door middel van ons geloof in gebrek en beperking, vragen we simpel de Violette Vlam dit te volbrengen. Dit kan gebeuren simpel door aanroepen en visualiseren, zodat deze Vlam er spiraalsgewijs doorheen gaat waarna je de schadelijke stoffen/energieën met een vingerknip transmuteert (denk bijv. aan het water).

 

Dus lieve jij je kunt het gaan gebruiken en je leven wat zachter maken in overgang.

Pak je voordeel hiermee.