Wat is een Magnified Healing®

Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige en intense manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand heling te brengen aan mensen, situaties en de Aarde. Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak.   

 

Wat is het verschil tussen Magnified Healing en Reiki?

Terwijl Reiki en Magnified Healing beiden vibrationele energie healingen zijn, is reiki gekanaliseerde energie en wordt het lichaam van de persoon binnen geleid. Het lichaam neemt de energie en gebruikt het tot het niveau van acceptatie van het individu die de energie ontvangt. Magnified Healing is een 5de dimensie Heling energie (met de focus op het hart)met Magnified Healing creëer je samen met GOD DE ALLERHOOGSTE. Je wordt de energie. Je bent mede schepper. De Magnified Healing energie gaat van de ene hand naar de andere hand door het lichaam van de cliënt, onmiddellijk alle belemmerende energieën en onbalans loslatend, die dan worden gestuurd naar Het Violette Vuur voor transmutatie.

 

De voorkeur wordt gegeven om Magnified Healing en Reiki niet bewust samen te gebruiken, omdat ze niet op dezelfde manier "werken". Met Magnified Healing kun je orgaan transplantaties doen, karma helen, het Licht Lichaam opbouwen, het activeren van al de strengen van DNA en het activeren van de Vijf Hogere Lichamen(welke verschillen van de auralagen.)

 

En behandeling met deze Healing duurt anderhalf uur

Voor het tarief zie blz tarieven