Sterrenbeeld Maagd

Het sterrenbeeld Maagd ben je wanneer je geboren bent tussen 24 augustus en 22 september. Iemand met dit sterrenbeeld is betrouwbaar en bescheiden. Ook is iemand met het sterrenbeeld Maagd praktisch ingesteld en heeft een ijverig karakter. Dit is best prettig voor mensen die dit ook zijn. Het tegendeel hiervan is dat een Maagd vaak te hard voor zichzelf is. Dit perfectionisme kan soms niet goed vallen.

Toch is het nuchtere en ordelijke karakter van een Maagd een goede eigenschap om in je vriendengroep te hebben. Een Maagd is ook een goede gesprekspartner en je kunt deze persoon vertrouwen. Een ruzie kun je beter uit de weg gaan, anders loopt een Maagd midden een de ruzie weg. Voor de liefde is een Maagd een perfecte match met een Steenbok. Beide houden ze van orde.

Mijn maan teken is ook de Maagd 

Mijn Ascendant sterrenbeeld

 

 

 

 

Sterrenbeeld Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok ben je wanneer je geboren bent tussen 23 december en 20 januari. Van een persoon met het sterrenbeeld Steenbok kan je een praktische instelling verwachten. Veel discipline en ook op succes. Ook houd een Steenbok van een stabiele en verstandige levensstijl maar wel met veel ambitie. Deze karaktereigenschappen zijn in principe te relateren aan de gereserveerde en autoritaire houding.

Het gierige karakter kan wel erg vervelend zijn als je hier niet mee om kan gaan. Een Steenbok wil uitblinken en geeft zich niet snel bloot. Een persoon met het sterrenbeeld Stier kan het goed vinden met een Steenbok. Er is wederzijds respect. Een Steenbok kan het daarentegen totaal niet vinden met een Leeuw.

 

 

 

 

zie voor andere horoscopen de horoscopenpagina