Home » Mijn Blog

Mijn Blog

13-02-2022

4 indiaanse spirituelewetten 

Er zijn vier Indiaanse spirituele wetten die zeggen dat er niets gebeurt zonder reden in het leven! ❤️🧡❤️

Als je dat doet, is het heel gemakkelijk te hanteren en kijk je vol vertrouwen naar wat er gebeurt, dankbaar voor wat er was en blij voor wat er gaat gebeuren.

De eerste wet zegt:

"De persoon die je ontmoet is de juiste"
Dat wil zeggen, niemand komt per ongeluk in ons leven, alle mensen om ons heen die met ons omgaan, staan ​​voor iets, hetzij om ons te onderwijzen of om ons in onze situatie te helpen.

De 2e wet zegt:

"Wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren"
Niets, maar absoluut niets van wat er met ons gebeurt, had anders kunnen zijn. Zelfs niet het meest onbeduidende detail. Er is gewoon niet: "Als ik het anders had gedaan ... zou het anders zijn geweest ..." Nee, wat er gebeurt is het enige dat kan gebeuren en moet gebeuren, zodat we onze lessen kunnen leren om vooruit te komen. Alles, ja, elke situatie die ons in het leven overkomt, is absoluut perfect, zelfs als onze geest ons ego weerstaat en het niet wil accepteren.

De derde wet zegt:

"Elk moment waarop iets begint is het juiste moment"
Alles begint op het juiste moment, niet vroeg of laat. Wanneer we klaar zijn voor iets nieuws in ons leven, is het er al om te beginnen.

De 4e wet zegt:

"Wat voorbij is, is voorbij"
Zo eenvoudig is het. Wanneer iets in ons leven eindigt, dient het onze ontwikkeling. Daarom is het beter om los te laten en vooruit te gaan, geschonken aan de ervaringen die nu zijn opgedaan.

Ik denk dat het geen toeval is dat je dit hier leest. Als deze tekst vandaag aan u voldoet, komt dat omdat u aan de voorwaarden voldoet en begrijpt dat geen enkele regendruppel ergens ter wereld per ongeluk op een verkeerde plaats valt.

Laat het je goed gaan ...
Heb lief met je hele wezen ...
Gelukkig zijn zonder einde ...
Elke dag is een gelukkige, gelukkige dag! "

Aho 

 

Auteur: mij niet bekend zal ongetwijfeld van de Indianen komen

 

 

Numerologie: dit betekent jouw geboortegetal

Ken je je geboortegetal? Dit getal geeft inzicht in je persoonlijkheid en levensmissie. Je geboortegetal is onderdeel van de numerologie: de psychologie, filosofie en wetenschap van getallen. Tel de cijfers van je geboortedatum bij elkaar op en tel de losse cijfers net zo lang door tot je er één overhoudt. Lees wat jouw geboortegetal betekent en bereken ook voor anderen.

Voorbeeld 20-1-1986Stap 1
2+0+1+1+9+8+6=27Stap 2
2+7=9Het geboortegetal: 9Meestergetallen

Alleen als je na de eerste stap uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere levensmissie. Numerologie kun je overal op toepassen. Je kunt bijvoorbeeld ook je huisnummer of relatienummer (tel jullie geboortegetallen bij elkaar op) berekenen. Maar wat betekent de uitkomst? 

1 = Leider

Enen zijn individualistisch. Moedige mensen met een tomeloze energie. Ze zijn oprecht, levendig, creatief en vastberaden. Enen houden graag de controle, zijn vaak dominant en nemen zelden dingen aan van anderen. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen staat in hun leven centraal. 

2 = Helper

Gevoelig en intuïtief is de twee. Tweeën staan voor iedereen klaar, zijn liefdevol, opmerkzaam en diplomatiek. Ze hebben behoefte aan bevestiging en kunnen hun eigen belangen wel eens uit het oog verliezen. Nee zeggen en onafhankelijk worden zijn de uitdagingen in het leven van de twee. 

3 = Romanticus

Drieën zijn dromers. Fijngevoelige mensen met een groot inlevingsvermogen. Ze zijn communicatief en beleven hun leven intens. Dat maakt ze soms dramatisch en grillig. De drie is nostalgisch, houdt vast aan het verleden, en droomt van een mooie toekomst. Zelfverwezenlijking is het levensthema van de drie. 

4 = Gedisciplineerd

Vieren werken hard en zijn serieus én humoristisch. Mensen met geboortegetal vier hebben discipline, ze zijn volhardend, betrouwbaar, kritisch, perfectionistisch en soms rechtlijnig. Hun uitdaging zit hem in het ontwikkelen van flexibiliteit.

5 = Levensgenieter

 

6 = Harmonieuze

Zessen zijn warm en loyaal. Echte familiemensen die boven alles naar rust en harmonie streven. Ze houden van mooie dingen en verwennerij. Tegenover deze positieve levenshouding staan twijfel, besluiteloosheid en jaloezie. Moed en vertrouwen ontwikkelen en altijd de mogelijkheden blijven zien, is belangrijk voor zessen.

7 = Filosoof

Intellectueel en filosofisch. De zeven is de denker onder de geboortegetallen. Het zijn beschouwende, analytische en mystieke mensen met een scherp observatievermogen. Ze kunnen afstandelijk overkomen en zijn vaak solist. De uitdaging voor zevens is het tonen van hun gevoelskant.

8 = Succesvol

Ambitie staat voor de acht, gedreven door een sterke innerlijke kracht. Ze zijn succesvol, dynamisch en gaan recht op hun doel af. Een acht is een echte workaholic die zijn ware gevoelens wel eens op de tweede plaats zet als het zo uitkomt. Voor achten is het de uitdaging om materiële verlangens met het spirituele te verbinden.

9 = Gever

Negens zijn veelzijdig, open minded en vredelievend. Ze hebben eindeloos geduld en zijn gericht op harmonie en onvoorwaardelijk geven. Ze moeten ervoor waken koppig en besluiteloos te zijn waardoor ze tot stilstand kunnen komen. Assertiviteit en daadkracht ontwikkelen om duidelijke keuzes te maken, zijn thema’s voor de negen.

11 = Ziener

Inspirator met een sterke intuïtie en spirituele missie. Elven zijn vaak idealistisch en kunnen anderen tot diep in hun ziel raken. Het zijn excentrieke mensen die soms onpraktisch uit de hoek komen. De elf vindt een uitdaging in het vertrouwen op zijn intuïtie.

22 = Analyticus

De tweeëntwintig beziet het leven en de vele projecten die hij aangaat, vanuit een helicopterview. Met hun sterke geestkracht kunnen ze aansturen en motiveren. Efficiënte mensen die goed kunnen analyseren, maar bij wie zware druk kan leiden tot angst of wanhoop. Het buitengewone met het praktische verenigen is de levensmissie van tweeëntwintig.

33= Genezer

Verlichte mensen met een genezend vermogen. Vaak heeft de drieëndertig een veelbewogen leven. Ze doorvoelen het wereldse en voorzien dit van een spirituele betekenis. Ze moeten er wel voor waken in een slachtofferrol te belanden door het leven volledig te omarmen.

 

25 tekenen dat jij een healer bent

Een wat? Een healer. Mensen kunnen op verschillende manieren healers zijn. Bijvoorbeeld door iemand te troosten of door met iemand te praten. Artsen helpen mensen door medicatie voor te schrijven of door te opereren en ‘helen’ zo iemand. Alleen daar hebben we het nu niet over, als we het over ‘healers’ hebben gaat het in deze context over energiewerkers, aurahealers en sjamanen. Healers werken met energie, dat kun je niet leren, het is een gave.

Zo had ik een tante die de pijn bij brandwonden kon verzachten. Geen mens geloofde het totdat ze zelf brandwonden hadden, dan kwamen ze wel. Vaak liepen ze opgelucht en vooral verbaasd weer naar buiten, want hè, de pijn was plotseling verdwenen. Heb jij ook een gave?

Dan herken jij jezelf vast en zeker in deze 25 tekenen.

1. Je bent extreem empathisch, je voelt emoties van een ander goed aan.
2. Je hoort regelmatig dat mensen tot rust komen als jij in de buurt bent.
3. Mensen in jouw omgeving worden bijna nooit ziek.
4. Je hebt last (gehad) van stres en onrust
Bipolaire stoornis slaapgebrek verslaving
5. Soms voel je je enorm onrustig.
6. En krijg je zelfs last van paniekaanvallen.
7. Je bent erg betrokken bij anderen.
8. En wilt anderen graag helpen, zonder eigenbelang.
9. Je staat open voor andere healers, chiropractors, orthomoleculaire artsen, masseurs, acupuncturisten en andere geneeswijzen die niet door iedereen erkent worden.
10. Er zitten healers in je familie.
11. Je bent altijd alert bij openbare gelegenheden en je kunt hier zelfs nerveus van worden.
12. Als jij ergens komt, voel je het meteen als er ruzie is geweest. Je voelt het ook als iemand tegen je liegt.
13. Mensen vinden bij jou een luisterend oor en gooien vaak al hun gevoelens op tafel.
14. Ook met heftige problemen komen ze bij jou.
15. Daar heb je het soms best moeilijk mee omdat je niet altijd kunt helpen.
16. Zelfs vreemden vertellen je vaak zonder blozen hun hele levensverhaal.
17. Iedereen neemt je snel in vertrouwen als het om belangrijke zaken gaat zoals de liefde of carrière.
18. Aan het einde van een sociale dag ben je vaak helemaal uitgeput en leeg.
19. Je hebt iets speciaals met dieren.
20. Ook kinderen voelen zich op hun gemak bij jou, zelfs als ze erg verlegen zijn.
21. Je huis moet goed aanvoelen, als er visite komt vind je dit nóg belangrijker maar zelf kom je er ook tot rust.
22. Je hebt kristallen in huis, omdat je ze mooi vindt maar ook om de vaak helende werking.
23. Nek en schouderklachten? Hoort er ook bij.
24. Je handpalmen tintelen regelmatig.
25. En hoofdpijn is ook niet ongewoon.

Wil jij leren hoe je dit nog beter kunt ontwikkelen 

Doe dan met de workshop mee kijk op de pagina

Ze zullen je 'gek' noemen omdat je geboren bent met de gave om dingen anders te zien.

Ze zullen je 'intens' noemen omdat je geboren bent met de moed om jezelf toe te staan om volledig te leven en te voelen.

Ze zullen je 'egoïstisch' noemen omdat je hebt ontdekt dat jij het belangrijkste in je leven bent.

Ze zullen je 'complotdenker' noemen omdat je de controle en manipulatie hebt gezien die systemen op je proberen uit te oefenen.

Ze zullen je 'raar' noemen omdat je niet dezelfde dingen doet als de massa, omdat je uit de matrix bent gekomen en je eigen realiteit hebt gecreëerd.

Ze zullen je 'absurd' noemen omdat je andere overtuigingen hebt dan die ons jarenlang zijn bijgebracht.

Ze zullen je 'verontrustend' noemen omdat je handelt op manieren buiten het gevestigde, omdat je helpt, omdat je onderwijst, omdat je praat over universums en het bestaan.

Ze zullen je 'gevaarlijk' noemen omdat je je eigen manier van leven op je eigen manier en naar wens creëert.

Ze zullen je ′bedrieger′ noemen omdat je weet dat we in een universum van oneindige mogelijkheden leven en dat alles mogelijk is als je het met zekerheid gelooft.

Ze zullen je op vele manieren veroordelen, voor een lange tijd. 

Blijf standvastig en blijf trouw aan jezelf, je essentie, omdat ze je uiteindelijk zullen zoeken voor wat je brengt, voor wat je geeft, voor wie je bent, door je magie.

Laat jezelf niet in de steek door wat ze zullen zeggen, creëer je eigen pad en vertrouw op je innerlijke wijsheid. Als je ergens aan twijfelt, onderzoek, als je het niet eens bent met een idee, ongeacht hoeveel mensen het geloven, vind je waarheid. Ontwaak en stop met alles te geloven wat ze je vertellen, trek je eigen conclusies en manifesteer je ware Ik, vanuit liefde, vanuit bewustzijn.

 

Karin Eagle Star Woman ©️

Mijn video gemaakt 16 juni 2021

Wat doet fotonen-energie met ons en wat is de invloed daarvan op ons fysieke lichaam

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom. Deze perioden duren ongeveer 20 minuten waarna we ons afvragen waar de gevoelens ineens vandaan kwamen.

Deze elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen. We voelen dat we veranderingen in ons leven moeten maken zonder dat ons echt realiseren waarom.

Het interessante van deze energie is dat het ons in staat stelt met behulp van onze gedachten direct te manifesteren. Waar we aan denken creëren we gelijk. Dit is nog nooit eerder in ons leven gebeurd en daarom schrijven veel mensen boeken over de Kracht van Aantrekking.

De fotonenenergie verbindt zich met onze gedachten dus het is zeer belangrijk om te weten wat we willen, in plaats van wat we niet willen. Anders manifesteren we meer van wat we niet willen. Wanneer je je in het proces van verandering of transformatie bevindt zal deze energie erg behulpzaam zijn. Wanneer je echter vastzit in het verleden door angst en woede manifesteer je enkel meer redenen om daar in vast te blijven zitten totdat je klaar bent om het los te laten.

De oude teksten, waaronder ook de Bijbel, zeggen ons naar de lucht te kijken alsof deze de verandering op Aarde zou brengen.

De effecten van recente zonnevlammen

Veel mensen voelen zich de laatste tijd geïrriteerd of ongemakkelijk. De zonnevlammen kunnen oude patronen afbreken die niet langer nodig zijn zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. Het kan ook invloed hebben op de technologie, zoals bijvoorbeeld computers.

We zien vele nieuwe symptomen. Tijd en ruimte beginnen steeds onregelmatiger te schommelen. We kunnen de tijd niet meer bijhouden. We vergeten woorden wanneer we spreken. De dag verdwijnt simpelweg. Velen van ons slapen weer niet goed. Er wordt veel gedraaid in bed en velen hebben vreemde dromen. We voelen energiestoten in ons lichaam die gevolgd worden door een tekort aan energie.

Mensen voelen zich misselijk, hebben last van pijn en zijn duizelig. Veel mensen worden overweldigd door een gevoel van verdriet. Anderen voelen zich alsof ze over water lopen. Sommigen zeggen dat alles begint te draaien wanneer ze ’s avonds hun ogen dichtdoen. Er zijn mensen die problemen hebben met zicht, pieptonen in de oren, keelproblemen, koude voeten en zelfs het symptoom van een droge tong.

Je hoeft hier helemaal niet bang voor te zijn. Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft, neem je rust en drink veel water. Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.
Sterk van invloed op onze grote hersenzenuw
de NERVUS VAGUS 

WATERMAN-TIJDPERK 

Van Vissen naar Waterman-tijdperk. De overgang. De shift! 
In het astronomische tijdperkvissen wat nu (bijna) achter ons ligt staat het christelijke geloof centraal en beïnvloed ons denken maar ook ons handelen en politieke uitgangspunt. Dit gegeven is niet gebonden aan de westerse beschaving waar het christendom de meeste aanhangers heeft maar strekt zich ook uit tot andere geloven zoals boeddhisme, hindoeïsme en islam. Bewust of onbewust heeft het vissentijdperk ons denken beïnvloed. Het is e soterisch bekeken niet toevallig dat de geboorte van Christus ongeveer viel in de overgang tussen ram en vissen. NB de equinoxen verschuiven zich 2160 achterwaarts door een enkel dierenriemteken; een kosmisch jaar duurt dus 12 maal 2160 jaar. De overgang van ram naar vissen is op zichzelf al heel bijzonder aangezien 0 graden ram het lentepunt is in de dierenriem en esoterisch gezien staat voor het begin van het leven. In die zin is het christelijk geloof dan ook een nieuwe start voor religies. Dit komt, niet in de laatste plaats, omdat het christelijk geloof de liefde en het offer centraal stelt.

Wij die op dit moment nu leven hier in de maatschappij maken de overgang van het vissentijdperk naar het watermantijdperk mee. De evolutionaire hogere bedoeling van een astronomische wisseling die plaatsvindt is dat er een dimensie extra bijkomt om het vorige teken, vissen, meer inhoud te geven.
Het vissentijdperk kenmerkte zich door het lijden in de wereld dat de mens zich steeds meer bewust moest worden. Het teken vissen is het symbool voor Christus. De kruisiging van Christus, die de zonden van de mensen op zich nam, was als het startschot voor ons als mensen om met andere ogen te kijken naar het leed wat ons overkomt. Een heel belangrijk onderdeel hiervan is om reïncarnatie en karma in het bewustzijn op te nemen. Helaas heeft de kerk na het concilie van 
Nicea in 325 daar een verbod op gelegd uit angst dat de mensheid de kerkelijke hiërarchie niet meer nodig zou hebben.
 
Nu we in het watermantijdperk aankomen zouden we eigenlijk bewustzijn moeten hebben voor het leed dat in de wereld zich voltrekt bekeken vanuit het achterliggende vissen teken, maar het vreemde is, niets is minder waar. Door de verschuiving van het dierenriemteken wordt in hogere zin aan ons gevraagd: als je het lijden hebt gevoeld, dan kan je dat ook bij een ander herkennen en hem daardoor beter begrijpen...! De opdracht van het watermantijdperk is vooral om als mensheid socialer te worden! Die les hebben we op dit moment kosmisch te leren. We zien dit verschijnsel al in een eenvoudige versie zich manifesteren in de fenomenen van twitter, facebook , chatten, internet. Daarbij zie je ook levensgroot de onbewuste kant van het waterman teken, - dit is polair gezien leeuw -, naar bovenkomen. Leeuw is als negatief gegeven egocentrisch en omdat leeuw dus in het onderbewuste ligt bij waterman duiden we het teken leeuw in dit geval negatief. NB. Wanneer b.v. leeuw in het bewustzijn ligt dan ligt waterman in het onderbewuste en zie je vaak het asociaal gedrag als uiting van het ego (leeuw) naar bovenkomen.
Opvallend is als je alle twitter en facebook berichten goed bekijkt dat je ziet dat het vaak om het ego gaat. Er zijn mensen die werkelijk elke handeling die ze op de dag doen delen met de ander op twitter. Mijn zoon maakt dan altijd de filosofisch ironische opmerking: ‘lekker belangrijk!’
Een ander hedendaags verschijnsel is dat uitgevers van onder meer boeken en tijdschriften stapelgek worden van alle conceptboeken/artikelen die ze aangeboden krijgen. Ook ik doe daar aan mee met dit artikel! De boekverkoop is mede daardoor achteruit gegaan doordat ieder denkt een belangrijk verhaal te hebben wat in principe geen mens boeit (omdat ook leeuw weer een belangrijke onbewuste werking heeft). Iedereen wil alles met iedereen delen, maar de vraag is: heb je echt wat te zeggen? De nieuw e god lijkt dus nu de communicatie die het ego van de mens onder de aandacht moet brengen.
Ook dit tijdperk gaat voorbij en het dierenriemteken steenbok volgt. Aangezien we geen van allen 2160 jaar leven en we toch onze lering er uit moeten trekken is de enige logische conclusie dat we reïncarnerende wezens zijn. Dit sluit het christelijke geloof niet uit. De christelijke god, geeft ons ruimte/vrijheid om aan hem gelijk te worden. In de bijbel wordt enige keren verwezen naar reïncarnatie, bijvoorbeeld in Mattheüs 11:14 waar openlijk gezegd wordt dat Johannes de Doper Elia de profeet is. ‘Wie oren heeft, die hore’, sluit Mattheüs deze passage af!
Kern van dit verhaal is: wees vooral leergierig in het nieuwe tijdperk want het ligt in de bedoeling van de kosmos dat alle lessen geleerd worden zodat we de spiraal van reïncarnatie en karma kunnen overstijgen.

Tekst: Wilma ter Mull

 

 

DE CIRKEL DOORBREKEN

 

 

 

Slachtofferschap gaat bijna altijd over
wat de ander je heeft aangedaan.
En het steeds opnieuw herhalen
van wat je is aangedaan is een riedel
die je ook steeds opnieuw naar beneden zal halen.

Wanneer er in het gezin waarin je bent geboren
iets "mis" is gegaan, je hebt niet ontvangen
wat je nodig had, waar je als kind in jouw ogen
eigenlijk wel recht op had, kan dat heel lang
blijven doorwerken.

Het kan zelfs zo zijn dat je het alsnog wilt halen.
Je wilt een schuldbekentenis, je wilt erkenning
dat dat de oorzaak is dat jij maar niet in je kracht komt.
Wanneer je dat niet bij je ouders kunt halen,
ga je op zoek naar mensen die je in eerste instantie
begrijpen, vaak hebben ze dezelfde wond en dus
een overeenkomstige trilling.

Zonder dat je je er bewust van bent geeft dit gevoel
van niet gezien en gehoord zijn, je verdere leven vorm.
Je denkt dat je er niet toe doet, je spreekt je niet uit
omdat je denkt dat je woorden geen nuttige bijdrage zijn
of je zorgt ervoor dat je altijd gezien en gehoord wordt
door steeds opnieuw een strijd aan te gaan.

Het idee dat er maar moeilijk van je gehouden kan worden
zorgt ervoor dat je snel relaties aangaat omdat je blij bent
dat iemand in ieder geval interesse voor je heeft.
Vaak ontdek je na een tijdje dat die relatie de vorm
krijgt van de relatie die je met je ouders had.
Alsof een systeem zich herhaalt en dat geeft je de bevestiging
van dat wat je al dacht. Ik wordt niet gezien, mijn woorden
doen er niet toe en het is moeilijk om van mij te houden.

HOE DOORBREEK JE DE CIRKEL?

Door je eerst bewust te worden van de overtuigingen
die je hebt aangenomen. In je kindertijd doe je je best
om de liefde te ontvangen die je nodig hebt.
Wanneer die liefde niet voelbaar en zichtbaar is
ga je jezelf in allerlei bochten wringen om ervoor te zorgen
dat je het goed doet. Wanneer een ouder je gedrag afkeurt,
of jou als persoon afkeurt neem je bepaalde overtuigingen aan.

Word je ervan bewust dat die overtuigingen niet van jou
zijn. Je bent nu volwassen en je mag jezelf de volledige
toestemming geven om de overtuigingen over jezelf
te herzien.

Wanneer je rondloopt met gevoelens van haat en wraak,
realiseer je dan ook dat de manier waarop je bent opgevoed
vaak ook vanuit een gevoel van onmacht en pijn van de ouder
is geweest. Onmacht en pijn die aan jou is doorgegeven
is niet van jou en toch draag je het mee.

Er zijn mensen die zeggen: ik ga daar nooit meer naar
kijken, ik wil dat echt niet meer voelen. Ik hou de deksel
op de pot en die gaat nooit meer open. Realiseer je dan
dat je een pot met gif in je lichaam vasthoudt. En omdat
de pot aanwezig is zal het toch invloed hebben op je leven.

Uiteindelijk loop je het risico juist daar ziek van te worden.

Inzicht krijgen in wat de opvoeding met je heeft gedaan,
welke overtuigingen je hebt meegenomen, welke wonden
nog niet zijn genezen en welke invloed dat nog steeds
in je leven heeft, is een lastig proces en gaat gepaard met
veel emoties. De nieuwe energie trekt juist daaraan.
Het wil dat jij schoon wordt, dat je de lagen om je heen
afpelt, zodat je eindelijk kunt zien wie jij echt bent,
zodat je in je kracht kunt komen.

Zoek hulp wanneer je het gevoel hebt erin te verzuipen.
Dit gaat niet over wie schuldig is, wat je is aangedaan
en erkenning daarvan. Het gaat over loslaten wat je niet
meer dient, afrekenen met een gevoel van niet waardig zijn.
Jij bent belangrijk in de wereld, jij doet er toe maar zolang
je in een slachtofferrol blijft hangen, kom je nooit in je kracht.

Met dank aan Anniek Oosting

 

Hallo hierbij mijn prognose op de vragen over M.P. D. Trump van Amerika, ook gepubliceerd op Paravisie website

 

Wat ik als eerste kwijt wil hierover, ik ben geheel onpartijdig want ik ben een onvoorwaardelijke kijker naar alles, en omdat wij nooit echt persoonlijk in zijn buurt komen.

Ook ik als Tarot kaart legger ben dan zeker benieuwd wat dit oplevert aan antwoorden, want dit komt vanuit het universum en met name mijn helpers dat zijn zowel A/E Engelen als opgestegen Meesters en mijn persoonlijke gidsen Ik heb vaste gidsen die mij bijstaan in raad en daad maar ook readings via kaarten zoals de Tarot.

 

Dit zijn mijn Intuïtieve bevindingen en kaart leggingen van Karin Eagle Star Woman.©

Deze vragen heb ik beantwoordt vanuit mijn sterke weten en intuïtie

Hoe zou je Trump analyseren op basis van zijn :

 • Lichaamstaal : hij komt op mij over als een sterke Charismatische persoonlijkheid die weet wat hij wil.
 • Uitstraling: Ook als ik op gebied van uitstraling kijk zie ik veel van de kleuren Indigo Groen maar zeker bruin, dit betekend dan ook voor mij een goed geaarde man met Zaken regelend vanuit het hart, maar ook zeker is verbonden met zijn eigen derde oog dit zal te maken hebben met de ervaringen die hij in zijn leven heeft gemaakt en gehad.
 • Daden: Zijn daden lopen soms niet gelijk aan wat hij met zijn hart graag zou willen doen, dit zou dan ook te maken kunnen hebben met de invloeden om hem heen.
 • Uitspraken: Zijn uitspraken zijn niet puur van hem afkomstig dat is beïnvloed
 • Ideologie: Dat is positief naar de maatschappij toe want hij is erg gericht op de personen in Amerika zelf hij wil zoveel mogelijk mensen weer aan het werk krijgen in eigen fabrieken bedrijven enzovoort.
 • Hoe is Trump als family man? Heel beschermend en zal er voor zorgen dat nooit iemand werkelijk komt te weten hoe zijn gezinsleven is.  Dat houd hij strikt gescheiden van de maatschappij. Vandaar ook alle roddels en achterklap. Daar heeft hij uiteindelijk ook al een flinke schop aan de media over uitgedeeld.
 • Hoe zie je de toekomst voor Trump? Moeizaam door tegenwerking van Europa word zijn periode moeizaam hij redt het wel.
 • Hoe zie je de toekomst voor Amerika? Stukken beter dan de meeste voorgangers hebben geprobeerd maar ook dit zal niet makkelijk zijn, hij moet zich op bepaalde vlakken nog bewijzen.
 • Welke impact heeft Trump op de wereld? Voor op dit moment kan hij nog weinig invloed hebben op de wereld, maar zodra de invloed zichtbaar wordt in zijn eigen land zal dit ook zeker de rest van de mensheid veranderen van mening. Ik zal niet zeggen dat iedereen hem zal Ver idealiseren, maar menig een zal wel zien dat hij toch de wereld vrede aan zal brengen

 

 • Ja/Nee voorspellingen
 • Komt er tussen Amerika en Noord-korea oorlog (of met een ander land?) Nee deTarot kaart de dood trek ik hierop  Met de vaandel aan de horizon komen deze landen tot een goede voet en overeenkomst
 • Wordt Trump dit jaar afgezet? (Of haalt hij uberhaubt zijn ambtstermijn) Nee hij wordt niet afgezet ik trek hierbij de Tarot kaart Kelken 10 dit betekend feest en vreugde hij zal dus zijn ambtstermijn met vlag en wimpel halen

 

 • Komt er een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog? Nee  Ik trek hierbij de zwaarden 10 het was dus een zware periode maar hij heeft dat nu wel gehad dat ligt in principe dus nu achter hem er gloort een zonnetje aan de horizon  dit is dan betekend dan ook niet de dood maar juist een ommekeer in het denken van de mensen in het algemeen.

 

 • Komt er aanslag op Trump? Nee ik trek hierop de Tarot kaart van zwaarden 5 dit betekend er wordt een poging beraamd maar dit wordt ontdekt en zal in de kiem gesmoord worden

 

Dit zijn mijn Intuïtieve bevindingen en kaart leggingen van

 Karin Eagle Star Woman.©18-08-2017

 

 

 

 

Kaartlegging uit het dek van de Medicijn kaarten.

 Van de Medicijn Kaarten voor de aankomende week. voor vrijdag t/m vrijdag

Medicijn kaart de kleine Mier...

Je geduld groeit als het zand van de tijden.

Mier kan een blad over een afstand van kilometers vervoeren, alleen maar om het naar de mierenhoop terug te brengen. Mieren in Afrika zullen een bos kaal vreten wanneer voedsel schaars is, al hebben ze er een jaar voor nodig. Mier is een bouwer, net als Bever; ze is zo agressief als Das, heeft het uithoudingsvermogen van Wapitihert, de onderzoekende geest van Muis en schenkt weg als Kalkoen.

Elke Mier in de mierenhoop maakt deel uit van het 'groepsbewustzijn' van Mier, aangezien alle Mieren voor de Mierenkoningin en de gemeenschap werken. Zelfopoffering is een onderdeel van de kracht van Mier. Geduld is een nog grotere kracht dan de andere krachten van Mier.

Miermensen zijn actieve lieden met veel gemeenschapszin, voor wie duidelijk is wat de groter toekomstige behoeften van hun stad zijn. Miermensen zijn planners, net zoals Eekhoorn. Ze zijn tevreden wanneer hun dromen beetje bij beetje werkelijkheid worden. In de huidige maatschappij is dat een zeldzame eigenschap.

In de woestijn leeft een soort Mier dat een hol graaft in de vorm van een omgekeerde kegel. Mier verbergt zich op de bodem en wacht rustig totdat het een of andere nietsvermoedende insect in het hol valt. Terwijl het zand instort, valt de prooi uiteindelijk op de bodem, waar het terechtkomt in de opengesperde kaken van Mier.

Geduld wordt beloond!

Miermensen kennen de zoete smaak van de langdurig bevochten overwinning. er bestaat bij hem geen ongerustheid over 'met lege handen' terugkomen, als ze het begin van een veiling hebben gemist. Ze zijn er zeker van dat ze, als hetgeen ze oorspronkelijk wilden hebben uitverkocht is, iets zullen vinden dat even goed of beter is.

Als je de kracht van Mier hebt, eet je langzaam en bedachtzaam. Verder stemt het je tevreden dat 'wat voor jou bestemd is naar je toe zal komen'. Deze kennis is helend. Vertrouwen dat het universum voor je zal zorgen, ligt eraan ten grondslag.

Als Mier vandaag de kronkelweg naar jouw kaarten heeft genomen, is het tijd om in een bepaalde levenssituatie een beetje vertrouwen en geduld te hebben. Je bent misschien vergeten dat je altijd zult ontvangen wat je nodig hebt, op een tijdstip dat je het het hardst nodig hebt. Als het niet aan de horizon of net om de volgende mierenhoop ligt, zul je misschien een beetje strategie moeten toepassen. Hoe kun je je scheppingskracht nuttig maken totdat 'het' arriveert - wat dit 'het' dan ook voor jou mag betekenen op dit moment?

Mier werkt aan het welzijn van het geheel. Doe jij dat ook? Als dat zo is, wees er dan zeker van dat het geheel hetzelfde welzijn voor jou wil, en dat erin zal worden voorzien.

Door Eagle Star Woman © 2017 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaartlegging uit het dek van de Medicijn kaarten.

 Van de Medicijn Kaarten voor de aankomende week. vrijdag 22 september t/m vrijdag 29 september

 

Hierbij een Week prognose voor de komende week, met de kaarten uit het dek Medicijnkaarten Dieren als symbolen van de helende kracht van Karin Eagle Star Woman
Zwarte Panter
Het onbekende omarmen.
De Panterclan was eeuwen lang geëerd en gerespecteerd door de rode mensen van de Bayou.

De kracht van de zwarte panter stelt mensen in staat hun eigen angsten en duister gedrag onder ogen te zien, de innerlijke schaduwachtige aspecten van HET zijn te onderzoeken.
De kleur zwart wordt door het rode ras geëerd; de duisternis is de plaats om antwoorden te zoeken en te vinden, om heling toe te laten en om toegang te krijgen tot het verborgen licht van de waarheid.
Zwarte Panter leert via onze dromen en meditatie om onze innerlijke plekken die heling behoeven te onderzoeken. Ze toont ons hoe we het onvertrouwde terrein op de reis naar zelfontdekking kunnen doorkruisen en hoe we het onbekende onbevreesd tegemoet kunnen treden.

Als zwarte panter aan je verschenen is in een droom of meditatie, verteld ze je misschien wel je geen zorgen te maken over de toekomst. Vertrouw erop er op dat je dit moment niet geacht wordt ‘HET’ met je verstand ‘uit te zoeken’. Het kan zijn dat je de angst voor het onbekende onder ogen dient te komen. De angst om minder te zijn dan je werkelijk bent, of het onvermogen om gewoon te ZIJN. Laat angsten die zich als hindernissen of barrières voor doen los. Omarm het onbekende en laat j meedrijven met de mysterie dat zich in je leven ontvouwt.
De volgende stap kan zijn: met lege handen en direct in het volste vertrouwen de leegte in te springen. Zoek in de stilte van die leegte de wilskracht om dwaze onderbrekingen te vermijden door dieper in je zelfontdekking en helende proces te verzinken

Zo zal je onverwachte zegeningen van Zwarte Panter ontdekken.

Door Eagle Star Woman © 2017 

11:11 dubbele getallen zien en de betekenis hiervan!

11:11 uur etc

Digitale Tijden Zie jij ook regelmatig dubbele getallen zoals 11:11 of andere combinaties?

Zie jij meerdere keren per dag dubbele getallen? Dat je precies op het juiste moment opkijkt naar de wandklok en deze bijvoorbeeld 10:10, 11:11, 22:22 of iets in de trend aanwijst.

Zie jij ook regelmatig nummer sequenties terug in je kilometerstand, kassabon, verzend/ontvangst tijd van een e-mail, forum bericht, op Facebook of een sms bericht?

Je mag erop rekenen dat dit geen toeval is. Het zien van dubbele getallen of nummer sequenties heeft een gegronde reden.

Afhankelijk hoe jij in het leven staat kan het vaker gaan voorkomen of juist totaal verdwijnen. Als het verdwijnt is het meestal een indicatie dat je niet in pas loopt met het universum. Het verdwijnen van nummer sequenties kan ook duiden op een mogelijk spiritueel onbalans.

Vanuit een religieus/spiritueel standpunt mag je ervan uitgaan dat deze getallen signalen zijn naar jou toe. Sommigen beweren dat dit signalen zijn van je beschermengelen. En sommigen beweren weer dat dit een directe terugkoppeling is vanuit het universum naar jou.

Maakt verder niet zoveel uit waarin je wenst te geloven de betekenis van de getallen blijft hetzelfde.

Mensen die zich intensief bezig houden met synchroniciteit en numerologie weten bijvoorbeeld dat iedere keer als er zich een nieuwe levens veranderende mogelijkheid aanbied je regelmatig de nummer sequenties 111, 11:11 en 555 zal terugzien in je dagelijks leven.

Je kan het verschijnen van dubbele getallen en nummer sequenties zien als een groot bord aan de kant van een snelweg die je richting geeft naar de eerstvolgende gewenste afslag of aandachtspunt.

Het vaker zien van dubbele getallen zoals 10:10, 12:12, 13:13 enzovoort is in principe niets meer dan een synchroniciteit aanwijzing. Met andere woorden dat je met je huidige acties van de dag synchroon loopt met het universum.

Het dubbele getal 11:11 kan ook dienen als een signaal om te ontwaken. Ontwaken is: je ervan bewust worden dat dit universum heel anders werkt dan je eerst voor ogen had. Om iedere vorm van toeval uit te sluiten kan het soms gebeuren dat je als het ware overvallen wordt door nummer sequenties.

Hieronder een lijst met nummer sequenties en hun betekenis:

111 Zorg dat je gedachten in de gaten houd, focus enkel op waar je naar toe wenst te gaan. Er zullen zich nieuwe kansen aanbieden en je gedachten zullen zich in record snelheden manifesteren. Het universum maakt nu een momentopname van je gedachten en zal deze manifesteren in vorm. Het kan ook betekenen dat er een nieuwe fase van start gaat.

222 Dit is een terugkoppeling, je nieuwe gedachten beginnen zich te manifesteren in de realiteit. Geef je gedachten voldoende aandacht in je hart en ze zullen zich snel manifesteren. Je bent dus goed bezig, blijf positief denken en visualiseren.

333 Je krijgt hulp vanuit het universum, dit is om je te attenderen dat je op hulp en liefde mag rekenen vanuit het universum. Als je vaker nummer 3 patronen om je heen ziet kan jij je beroepen op hulp vanuit het universum. Je staat er dus niet alleen voor. Als je een vraag had in gedachten en je krijgt dit direct na het stellen van een vraag dan is het antwoord op je vraag “Ja”

444 De kracht en liefde van het universum omringt jou. Geen paniek hulp is nabij als je dit nodig zou hebben. Als je een vraag had in gedachten en je krijgt dit direct na het stellen van een vraag dan is het antwoord op je vraag “Nee”

555 Maak je zelf klaar voor een heftige rit. Grote veranderingen op komst. Dit hoeft niet perse slecht te zijn maar het zal in ieder geval goed merkbaar zijn. Het is een waarschuwing vooraf dat er iets is gewijzigd op je levenspad. Als je weet dat je verkeerd bezig bent geweest dan zou je het eventueel nog kunnen afwenden.

666 Waarschuwing! Je bent uit balans, je focust teveel op het materiële. Neem wat afstand van het materiële en doe eventueel aan meditatie of zelfreflectie om jezelf weer te hervinden.

777 Gefeliciteerd! Je bent goed bezig, alles verloopt volgens plan, je kan verwachten dat er leuke dingen je kant op zullen komen. Of je hebt een wijze levens les geleerd.

888 Een fase komt ten einde. Het kan op emotioneel, werk of relatie gebied zijn. Het kan ook betekenen dat wat je hebt gezaaid klaar is om geoogst te worden. Aarzel dan niet om te oogsten.

999 Einde! Dit is het einde van een grote fase. Voor lichtwerkers is dit ook een oproep om aan het werk te gaan het universum heeft je nodig.

000 Dit is een indicatie dat je één bent met het universum. Altijd leuk als iemand je precies om 0:00u een berichtje stuurt.

0.0.1.2.3.4.5.6.7 0.1.2.3.4.5.6.7 1.2.3.4.5.6.7. 11.22.33.44.55.66.77 111.222.333.444.555.666.777

11=909=Geestelijke Reinheid 22=Stimulatie 33=303=Waarheid 44=Absoluut/Universum 55=Ongelofelijk 66=Rijkdom/Weelde 77=Wijsheid/Verlichting

05:55=55 04:44=44 03:33=33 12:12=33 11:11=22 10:10=11 01:01=11 01:10=11

Volgens Pythagoras zijn dubbele getallen entiteiten.

In het Boeddhisme zijn dubbele getallen heilig.

Mensen die getallen zien hebben de potentie om in dit leven de verlichting te bereiken.

Dit is slecht een klein deel van de taart. Ik kan de rest niet geven want als u er buikpijn van krijgt dan ben ik de schuldige…

Uit Liefde en Dienstbaarheid

 

12.12 uur Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen en transmuteren. 2 staat voor heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar. 13.13 uur

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen. 14.14 uur

Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4 staat voor Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15.15 uur Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevoordelijk voor een heilzame levensverandering Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats n je leven die ten goede komen van jezelf. 16.16 uur

Al je materiele behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6 Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiele zaken in evenwaicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele. 17.17 uur Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7 Je bent op de goede weg! ga vooral zo door. 18.18 uur

Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebt op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8 Financiele overvloed komt nu op je pad.

19.19 uur Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. 9 je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20.20 uur Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21.21 uur Geloof in de ideeën en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. 1 We zijn allemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen

22.22 uur Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2 Heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23.23 uur De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00.00 uur De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen. En nog enkele andere getallen

00 De schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen. 11 besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachte en ideeën, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.

22 je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!

33 je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen afr en stel hun alle vragen die je maar wilt stellen.

44 er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt deze engelen vragen om jou en je dierbare rust te geven. Je hoeft niet te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren maar hun slechts vragen om deze te verbeteren. je kan een beroep doen op de goddelijke oneindige wijsheid van de Schepper en deze zal jouw, ( via de engelen) naar een schitterende ingenieuze oplossing leiden.

55 Maak de veiligheidsgordel maar vast, want je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.

66 Hou je gedachte in deze periode op de hemel gericht en maak je geen zorgen om het materiële of wees er niet zo obsessief mee bezig.

77 Gefeliciteerd! Je bent in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en sta je mannetje..

88 Grote overvloed is je deel Voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. Wees dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom naar andere leidt als je je daardoor geroepen voelt.

99 Ga aan de slag lichtwerker. Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in de wereld te brengen.

111 Er is een energetische poort voor je open gegaan waardoor je gedachte zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachte wijselijk in deze periode en zorg dat deze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.

222 Heb vertrouwen.Alles zal goed komen.Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

333 je bent een geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus Ze houden van je leiden je en beschermen je in alle opzichten.

444 Duizenden Engelen omringen je op dit moment ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde, je hebt niets te vrezen alles is goed.

555 Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten.Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.

  11:11

11:11  Miljoenen mensen hebben één ding gemeen: ze blijven de getallen 11:11 zien. Deze mensen komen van alle landen, alle rassen, elke rang en stand, en niveaus van bewustzijn.Zelfs schoolkinderen weten dat, wanneer ze 11:11 zien, het tijd is een wens te doen. Eerst lijkt het een pure toevalligheid; dan wordt het geheimzinnig. “Ik startte mijn auto om precies 11:11.” “Waarom wordt ik altijd wakker om 11:11?”

Uiteindelijk wordt het onontkenbaar: “Al mijn klokken stonden stil om 11:11.”

Er is inderdaad iets vreemds aan de hand.

In het boek “How to LIVE LARGE on a Small Planet”, verklaart Solara:

“Er IS iets aan het gebeuren en het is meer reëel dan iemand van ons zich kan inbeelden.”

Er wordt een Grotere Realiteit in onze dagelijkse levens ingebracht. De regenworm kijkt eindelijk op naar de sterren en wordt voor eeuwig getransformeerd. Er vindt een fusie plaats tussen onze oneindige kosmische Zelven en onze fysieke lichamen. Dit transformeert ons DNA en staat ons eindelijk toe om levendig levend en geheel reëel te worden.

De volgende keer dat je de 11:11 ziet, stop en voel de subtiele energieën om je heen. De 11:11 is een Wake-Up Call die je naar jezelf hebt gestuurd. Een geheugensteuntje van je werkelijke doel hier op Aarde.

Meestal gedurende tijden van verhoogde energie of versnelde persoonlijke veranderingen zal je de 11:11 meer regelmatig merken.

De Hoofdnummers 11:11 zien is ALTIJD een bevestiging dat je op het juiste pad bent.

  HOOFDNUMMERS

Je kan op soms ook op gang gebracht worden door andere veelvoudige Hoofdnummers. Hoofdnummers zijn veelvoudige nummers zoals 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99. Deze getallen behoren tot de Grotere Realiteit, wat de realiteit is die gebaseerd is op Eenheid liever dan op dualiteit.

11 = geboorte en verankering van het Nieuwe.

22 = op het Nieuwe bouwen. Nieuwe Levens en een Nieuwe Wereld bouwen.

33 = universele service door de versnelling van ons Eén wezen.

44 = de balans tussen het spirituele en het fysieke, de her configuratie van ons evolutionaire doolhof. Zo Boven, zo Beneden. De creatie van de fundering van ons Nieuwe Leven.

55 = persoonlijke vrijheid verkrijgen door vrij te zijn van het verleden en geheel reëel te zijn.

66 = onze verantwoordelijkheden uitvoeren op een heuglijke, creatieve manier.

77 = grondige inzichten en openbaringen. Onszelf tot onze Kernwezens slijpen.

88 = meesterschap verkrijgen over weelde in alle werelden.

99 = de voltooiing van een grootse evolutionaire cyclus. Tijd voor een andere spectaculaire stap vooruit.

Elk Hoofdnummer is een niveau van inwijding waar we allemaal doorheen moeten gedurende onze evolutionaire reis op Aarde.

Soms kunnen we zelfs geactiveerd worden door Superhoofdnummers zoals: 111, 222, 333, 444, 555, etc. Elk van deze nummers heeft een unieke resonantie die ons op een diep cellulair niveau beïnvloedt en activeert.

http://www.nvisible.com/Dutch/1111introne.html

zie website!!!! Veel informatie

 

 

  Digitale tijden

In onze Lichthoedanigheid , bestaan we uit symbolen en getallen, waardoor we hier kunnen zijn op de manier waarop het vanuit het Goddelijke bedoeld werd. De symbolen die je op je Weg tegenkomt ,helpen je jezelf te ontcijferen, je trillingshoedanigheid beter te begrijpen.

11 Geboorte en vast ankeren van het Nieuwe.

22 Bouwen op het Nieuwe ,nieuwe levens en wereld bouwen.

33 Universele service door het versnellen van ons één- zijn.

44 Balans tussen spiritueel en fysisch , het her configureren van ons evolutionaire labyrint zoals boven , zo beneden , de creatie van het fundament van onze Nieuwe levens

55 Bereiken van onze persoonlijke vrijheid door onze liefde te leven.

66 Volbrenging van onze verantwoordelijkheden op een vreugdevolle, creatieve manier.

77 Diepe inzichten en openbaringen.Onszelf aanzetten tot ons innerlijke zijn.

88 Meesterschap in overvloed .

99 de vervolmaking van de grote evolutiecyclus Je kan van tijd tot tijd getriggered worden door getallen, meestal zijn het dubbele getallen.

Deze getallen hebben voor ieder een andere betekenis, het gaat weer om jezelf te ervaren wanneer getallen op je Weg komen. De dubbele Meester Getallen zoals 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 behoren tot een Grotere Realiteit dan de Dualiteit van onze Lager wereld. Ervaar ze dan ook vanuit een Groter Perspectief : ervaar ze in Eenheid met alles om je heen. Elk getal dat tijdelijk blijft terugkomen,luidt een nieuw niveau aan,ze duiden ons op initiaties in onze evolutie op aarde. De getallen op zich zijn niet zo belangrijk, wel hetgeen ze losmaken in ons. Soms kunnen we ook geactiveerd worden door Super Meester Getallen zoals 111,222.. Deze getallen hebben een unieke frequentie welke ons zal beroeren en activeren op diep cellulair niveau. Hier kunnen we soms helemaal geen betekenis aan geven ,maar je zal wel de veranderingen voelen, en herinneringen uit vorige levens weer integreren ,als zijnde verloren krachten weer op te halen om in het Nu te kunnen gebruiken bij je missie. De Getallen 11:11 of 22:22 hebben weer een andere functie, en zullen een afstemming in je teweegbrengen tussen het Lagere en het Hogere .

Het zijn overbruggingen, of ook wel Poorten genoemd. bron: de lightworkers tempel IK VOEL ME EEN NUMMER (Excerpt from 11:11:11 Portal of Light Book) Meester getallen accentueren energetisch de betekenis van eenvoudige digitale getallen. Ze worden beschouwd als één van de meest krachtige vibraties ooit gekend. Ze werden geleerd rauw ongetapt materiaal te symboliseren en ons te helpen in het bereiken van verlichting.Deze energie wacht om geoogst te worden voor hen die ogen hebben om te zien

00, 000, or 0000 De grote Leegte, het ongekende van wat moet komen, dat nog niet geboren is.Naar een hoger dimensionale flux bewegend, shift het de tijdmatrixen. De poort van creatie voor de creatie. 11, 111, or 11:11 De Door weg naar alles dat is. Binnen de onmiddellijke manifestatie. Loslaten van mens gemaakte manifestaties en naar de Christus Schepping komende.Deuren gaan open en deuren sluiten en jij bent daar tussen in alles. Bewuste schepping met een 13seconden gedachten interval . Een worden met de overziel in overvloedige schepping van een iemands aangeboren Harts Verlangen.

22,222, or 22:22 De hogere sequentie van manifestatie/schepping zonder de frustratie. Alle woorden ,gedachten, daden en intenties zullen de zaden laten kiemen en met of zonder regen hen helpen te groeien. Beweeg uit de omgeving van polariteit. Tijd gaat vooruit met of zonder jou. Creëer niet zomaar, heb iets te zeggen in je leven.

33,333 or 33:33 Dit nummer schenkt je een keuze. In dit ben je niet toegelaten om het scherpe mes van niet kunnen beslissen af te gaan. De drie-eenheid is de heiligheid in al je keuzes. Je lichaam, verstand, geest in overeenstemming met je Ziel evolutie. Connectie met de wijsheid van de Over ziel. De heiligheid zien in al je keuzes eender wat de uitkomsten zijn.

44,444 or 44:44 Een fundament van licht werd rondom je gecementeerd. Nieuwe kansen komen zonder gevraagd te worden.Bouw je toekomst gedachte per gedachte, steen per steen. Sta niet toe dat diegenen met veel wind je dromen in het negatieve blazen. Geloof diep tot je het bewijs gezien hebt. Zet door, doorheen alle keuzes en veranderingen.

55, 555, 55:55 Het universum verandert jou richting met je ziel toestemming. Hou de visie tot je land aan de oevers van je nieuwe zelf. Deze verandering kan het antwoord zijn op een zo’n lang vergeten gebed. De toekomst is verborgen zodat je het zou zien in je verstandstoog zoals je zou zoeken naar een droom. . (555 escorteert ons in het jaar 2004 wat een # 6 is. 5+5+5=15 (1+5=6) 66,666 or 66:66 In het jaar 2004 zal de vibratie van 6 veranderen in een licht vibratie die gevoeld wordt als een heilige emanatie. Te lang nu werd de mensheid gebrandmerkt met de gedachte dat alles geassocieerd met een “6″ van een negativiteit, duisternis, kwaad, densiteit en aarde is .Kijk eens naar de schoonheid van een planeet die je het leven gegeven sinds je geboren werd. Het nummer 6 vraagt je terug te komen naar het originele zaadgedachte/blauwdruk van het leven met een referentie naar zijn numerieke uitleg. 6 is van de aarde maar er is een prachtige heiligheid in de aarde en in hen van de aarde. Moeder Aarde begint zich terug te bewegen naar haar originele vorm in 2004 en wacht niet op haar kinderen om hierin toe te stemmen. Door je terug af te stemmen op de ware essentie van het nummer 6 zal je de zachtheid en harmonie vinden terwijl je op een aarde weg rijdt waarop ze aan het werken zijn.

77, 777 or 77:77 Dit is de vibratie van een spiritueel krijger. Een die het smalle pad in zich ze en ziel bewandelt. Zeven werken voor het licht, door het licht en met het licht. Zeven eten,drinken, denken en spreken het licht. Zeven zijn niet toegestaan om buiten die verbintenissen van licht te gaan, al was het maar een vluchtige gedachte. Zeven brengt je thuis, de plaats waar wonderen elke minuut gebeuren, waar je kan vliegen en dansen in de sterren in alle vormen. Zeven is een plaats waar wonder, magie en wonderen gezien worden als natuurlijke gebeurtenissen. Zeven is je natuurlijke staat van zijn.

88, 888 or 88:88 ZO BOVEN ZO BENEDEN EN BINNENIN. Deze configuratie geeft je de eeuwige poort en escorteert je doorheen alle vroegere beperkingen. Het is een nummer van gaan voorbij wat je kent als je normale begrenzing. Het vraagt je te vliegen naar de maan en te stoppen bij de Melkweg op je terugweg. Het is pure spirituele atoomenergie, een pure krachtbron. Het is succes, welvaart en grootse zaken met een toegevoegde smaak van universele zegeningen.Het herinnert je uiteindelijk aan je goddelijke erfenis ,die je beloofd werd door de Heilige Schepper. Haal je neus op voor aardse beperkingen en loop vooruit en naar boven naar de plaats van rijkdom en gulheid.

99, 999 or 99:99 Kosmische en persoonlijke vervulling. 

 

Het volgende level van liefde ,van hart, van ziel en dienst aan de planetaire evolutie doorheen zelf heling. Vrije val vanuit de hoogte van de negen naar het volgende level van Licht. Ingang en uitgang in één en dezelfde adem. Een Quantum sprong naar de onbekende geschenken, komen doorheen de negen. Ben je klaar om meer te zien en meer te zijn dan dat je nu op dit moment bent? Negen is de foto afwerker op een hemelse lijn van meervoudige keuzes. Als je gelooft dat je gewonnen hebt,heb je gewonnen.

ELF IS HET GETAL VAN LICHT “Elf is het nummer van nieuwe beginnen” Wanneer de kracht van Elf volledig geactiveerd wordt op aarde, heeft ze de kracht om de in de maak zijnde verleden te veranderen. Binnen het getal en de sequenties van Elf (29, 47, 38, 92, 83, 74, 56, 65) leven alle antwoorden en vragen. Elf leert ons elk probleem te zien als een kans om te leren. Het toont ons hoe voorbij alledaagse en saaie dingen te zien. Het probeert en test ons geloof . Het forceert ons te luisteren naar die kleine stille stem binnenin de stille getuige. Het herinnert ons eraan dat we geen slachtoffers zijn maar winnaars en we allen vaste wezens zijn die naar de aarde gekomen zijn om haar te helpen met het ascensie proces door met onszelf te beginnen. Het vraagt uiteindelijk van jou het licht in jezelf te plaatsen en het het te delen met alle anderen. Elf is onze Beste Vriend en Leraar .

 

 

Ik claim dit bericht niet ook ik heb dit van het internet.

 

Namaste

Zelf Bescherming en Violette vlam gebruik.

Lieve Jij,

 

 Ik heb informatie voor jullie wat heel belangrijk kan zijn voor deze tijd waar in we zitten, we zijn namelijk al heel voorzichtig in de 5e dimensie aan het gaan, en dit is het laatste jaar in een versneld proces gezet. En dit proces zal zich meer e meer versnellen de komende tijd.

 Ik heb een aantal jaren terug dit al geleerd en wat ik hier onder opschrijf is nu ook heel belangrijk voor jullie allen die dit willen leren aannemen of willen weten.Lees het dus goed en aandachtig door.

Wat een belangrijk gegeven is en ik heb dit van een Man die een paar weken terug in Lekkum was, en hij heet Divyael dat hij vertelde dat iedereen dit mag leren. Dit wordt ons aangereikt door Aartsengel Michael.

 

Bij het opstaan morgens is belangrijk dat je even blijft zitten op je rand van je bed, je visualiseert dan een prachtig wit licht vanuit de kosmos wat jouw kruinchakra binnenkomt dat via je ruggengraat naar beneden gaat en via je basis chakra dit zit bij je stuitje, het witte licht naar beneden moeder aarde in gaat tot aan haar zielester of kern of midden gaat (visualiseer dat deze kern een prachtig helder kristal is) daar gaat het witte heldere licht omheen en komt weer omhoog door de aarde heen, komt binnen via je basis chakra je stuit dus, en gaat via je ruggengraat weer omhoog door je kruin chakra en terug naar het universum of kosmos.

 

Hiermee verbind jij je jezelf met moeder aarde en de kosmos zodat je meer geaard zal zijn. Dan doe visualiseer je vervolgens een grote gouden bal Bubbel  waar jij precies in past, die heeft een rits van boven naar beneden en die trek je open, je stapt in die gouden bal bubbel, en trekt de rits achter je dicht. Hiermee ben je beschermd voor vervelende negatieve invloeden van buiten af. Dan sluit je een beetje al je chakra's zie ze als lotus bloemen die aan het einde van een dag zich wat sluiten niet helemaal maar wel over de helft  alleen dit doe jij dus aan het begin van de dag, waarom? zul je nu zeggen, omdat na de nacht je volledig bent geopend om allerlei informatie binnen te mogen krijgen wat nodig is voor jou en je omgeving. Dus sluit die chakra's gedeeltelijk het zal je helpen.Ook is het heel belangrijk dat je leert met de Violette Vlam te werken die is al aanwezig in ons allen in het Hart.

En weet je jij die dit leest en al tot hier gekomen bent weet dat het belangrijk is voor jezelf.

Het Violette Vuur.De Verrezen Meester die wij kennen als St. Germain leeft tegenwoordig in de spirituele wereld als de Chohan van de Zevende Straal, de Violette Straal van vrijheid, rechtvaardigheid, en transmutatie (transformatie).Saint Germains gift van het Violette Vuur is een praktisch spiritueel werktuig. Als dat gebruikt wordt in de ‘Wetenschap van het Gesproken Woord’ helpt dat om negatieve gedachten en gevoelens te transmuteren of uit te wissen.

 

Hoe de Violette vlam werkt.De Violette Vlam is vrij beschikbaar voor iedere man, vrouw en kind. We hoeven alleen maar gebruik te maken van deze enorme gift, het binnen te laten in onze levens door onze “IK Ben” Aanwezigheid. Zoals alle hulp van de Hemelse Rijken, moeten we vragen voor we kunnen ontvangen.Dit fantastische instrument bemoeit zich niet met onze vrije wil, maar wanneer we eenmaal aan de Violette Vlam gevraagd hebben zich met onze Aardse ervaringen te bemoeien gaan de poorten open, en de Violette Vlam zal ons bevel opvolgen en voor elkaar krijgen wat wij vragen. Wanneer onze Ik Ben Aanwezigheid de Violette Vlam inroept, waardoor wij het de toestemming geven onze levens binnen te komen, vloeit de Violette Vlam door ons zilveren koord in onze Kruin Chakra, en daalt het neer in onze Hartvlam. Wanneer het Violette Vuur onze Hartvlam bereikt, is het gelijk aan ons eigen individuele elektronische patroon. Nadat dit is volbracht wacht het op aanwijzing van onze Ik Ben Aanwezigheid om zijn missie te kunnen vervullen.Bijvoorbeeld, wanneer we geïnteresseerd zijn in verandering van de verouderde patronen van armoede bewustzijn waar we al zo vele levens aan verknocht zijn door middel van ons geloof in gebrek en beperking, vragen we simpel de Violette Vlam dit te volbrengen. Dit kan gebeuren simpel door aanroepen en visualiseren, zodat deze Vlam er spiraalsgewijs doorheen gaat waarna je de schadelijke stoffen/energieën met een vingerknip transmuteert (denk bijv. aan het water).

 

Dus lieve jij je kunt het gaan gebruiken en je leven wat zachter maken in overgang.

Pak je voordeel hiermee.

 

 

Vandaag is het 7-7-16 oftewel 7-7-7.

Om 07:07u opent er een engelenpoort die open blijft tot 17:17u. Alles
wat je in deze tijd doet zal uitvergroot worden alsof het onder een
microscoop ligt. Dus denk positief en doe dingen waar je je goed bij
voelt. Heb je speciale wensen? Spreek het dan in gedachten of hardop
uit naar de engelen en denk eraan dit positief te doen omdat de
engelen de woorden "niet, geen en nooit niet kennen". Omschrijf wat je
wilt dus anders, zo gauw je merkt dat je het woord "niet" gebruikt!

Het getal 7 betekent: je bent op de goede weg! Ga vooral zo door!

''Juli volgens de Engelen''

In juli is het tijd om te erkennen dat je ondertussen al heel wat
ondernomen hebt dit jaar en dat je goed bezig bent. De bedoeling is
dat je dit ook zelf doet. Geef jezelf daarom een halve dag cadeau
waarin je alleen maar doet waar jij zin in hebt. Dit kan betekenen dat
je een goed boek gaat lezen, een wandeling maakt in de natuur, naar
het strand gaat of misschien gezellig iets onderneemt met een vriend
of vriendin. Alles is goed, ook helemaal niets doen, zolang het maar
is waar jij behoefte aan hebt. Dit is namelijk de tijd om eens goed op
te laden. Ideaal zou het zijn wanneer je dit tijdens de engelenpoort
van 7 juli kunt doen. Deze engelenpoort opent om 7:07 en blijft open
tot 17:17, tijdens deze periode zal alles wat je doet uitvergroot
worden alsof het onder een microscoop ligt. Die tijd wil je vooral
besteden aan iets waar je je goed bij voelt want dan krijgen die paar
uurtjes het effect van een complete vakantie. Dat is natuurlijk altijd
mee genomen, zeker wanneer het een druk jaar voor je blijkt te zijn
met veel leuke en spannende plannen en doelen waar je hard aan werkt
bron ,paravisie

Zelfgenezend en zelfherstellend vermogen - Meditatie met Muziek

Deze meditatie met muziek verhoogt je trilling, brengt hoge helende energie en bewustzijn, ondersteunt je verbinding met de Bron en je Hoger Zelf en activeert je zelf-genezend en zelfherstellend vermogen.
Het is een prachtige combinatie van hoog frequente muziek met meditatie. Via de kracht in de muziek kun je je eigen geestelijke wezen heel puur ervaren en je verbinding versterken.

Deze muziek is van het album Zelf-genezend en zelfherstellend vermogen http://musicfromsource.net/product/ze...

Door je geregeld te omringen met deze universele Bron energie en je af te stemmen op je Hoger Zelf en de Bron ontwaak je meer en meer in wie je werkelijk bent.

Music from Source is gemaakt met behulp van de OMnium Methode van verbinden met de Bron en verruimen van bewustzijn.

Meer informatie vind je op www.MusicFromSource.Net
en www.ClaritasEssentiae,nl
en www.OMniumUniverse.com.

 • Categorie
 • Licentie
  • Standaard YouTube-licentie

dit bericht is van Karen Dover

De "Kracht" van de Illusie in WAARHEID Begrijpen

Velen in deze tijd mogen de verhoogde energieën ervaren die nu dwars over de planeet heen stromen en natuurlijk de menselijke gestalte beïnvloeden die wij genomen hebben. Er is een toename in activiteit op alle niveaus en dit zal een toename in de "illusie" zien die aan het menselijke ras gepresenteerd wordt. Het is belangrijk om op te merken dat de menselijke vrij wil zowel "met" als "zonder" het menselijke ras werkt, hiermee bedoel ik dat het hebben van de vrije wil de verantwoordelijkheid voor een beslissing stevig aan de voeten van de mens plaatst die de beslissing gemaakt heeft, of de genoemde mens nu de verantwoordelijkheid wel of niet accepteert is niet belangrijk, en of zij het in feite zien is ook niet belangrijk. Velen vervallen standaard naar de illusie en overhandigen de macht van de menselijke vrije wil aan diegenen die de "leiding" LIJKEN te hebben over de oude 3D Aarde gecreëerde constructie.
Laat mij de analogie van de TOVENAAR VAN OZ gebruiken, velen zijn in staat de boodschap te begrijpen die dit verhaal en deze film portretteren, dat van een 'machtige' controleur die een alledaagse vent achter een gordijn bleek te zijn. Maak hier nu een schaalvergroting van naar de externe wakende wereld en VOEL wat er binnenin naar boven komt. Het is zeer, zeer gemakkelijk om de macht aan een verschijningsvorm te overhandigen. Veel mensen nemen in deze tijd allerlei soorten van scenario's aan die gebaseerd zijn op de emoties die losgelaten worden vanuit diep binnenin hun cellulaire structuren. Denk gedurende een moment gewoon aan een scenario, het geeft niet welke en verander je emotionele reactie als je naar het scenario kijkt, merk op hoe het genoemde scenario verandert wat afhankelijk is aangaande of je "kwaadheid", "vreugde", "wanhoop" enzovoorts voelt, en dit is hoe de illusie gebruikt is om het menselijke ras ervan te overtuigen om keuzes op alle niveaus van hun bewustzijn te maken.
In WAARHEID is de gehele menselijke levenservaring niets anders dan een keuzemoment welke ervaren wordt en dan een volgend keuzemoment dat ervaren wordt. Maar zo verblindend is de emotionele reactie aangaande wat er gepresenteerd wordt dat dit eruit vandaan gefilterd wordt. De vrije wil is niet iets dat tot in de eeuwigheid van het menselijke ras afgenomen kan worden, we hebben het hier en nu, in dit moment van NU, echter de emotionele reacties van een menselijk voertuig kunnen iedere keuze die gepresenteerd wordt verbergen. Terwijl velen gigantisch vallen voor de leringen van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie in relatie tot "wereld" gesprekken/besprekingen, filteren zij de keuze eruit die gepresenteerd wordt van dit te accepteren of het af te wijzen. Deze keuze is echt en bestaat en is krachtig voor als wij kiezen dat wij onze energie overgeven aan de genoemde keuze. Het niet kiezen en proberen het uit te "zitten" of het "af te wachten" is een KEUZE en energie zal ook aan deze keuze gegeven worden. Te allen tijde en op alle momenten is energie in beweging, het is wat het doet, echter, deze energiestroom wordt niet gezien door het blote menselijke oog, en wordt er aldus uit vandaan gefilterd. (merk op - we hoeven geen actie te ondernemen met een keuze, de keuze IS vaak de actie).
Dit gaat niet over gedachten want gedachten zijn GEEN energie, EMOTIES ZIJN DAT WEL en het is de emotionele reactie die velen eruit vandaan filteren. Om eenvoudig te kiezen om gelukkige gedachten te kiezen verandert niets op een energieniveau want er wordt geen energie aan de gedachte overgegeven. Het is de EMOTIE dat de energie geeft, want emoties komen vanuit de hartruimte en deze zijn op alle momenten van alle momenten verbonden met de bredere universele energieën. Daarom zal de oude 3D Aarde gecreëerde constructie onophoudelijk proberen om een EMOTIONELE reactie te triggeren, hetgeen dan vaak bediscussieerd wordt. Het denken beïnvloedt energetisch helemaal NIETS. Het is verwant aan het zitten in een auto die in z'n vrij staat, de auto gaat nergens naartoe, het blijft onbekwaam om in wat voor richting dan ook te gaan.

In deze tijd op de planeet worden de emotionele reacties van 7 miljard menselijke voertuigen gemanipuleerd door een beeld dat door zal gaan te veranderen aangezien de emotionele reacties van het menselijke ras verschuiven en uitbreiden. Om bewust te zijn van hoe wij emotioneel reageren op een situatie is de sleutel in deze tijd, want door de emotionele gedragspatronen los te laten en te begrijpen die uitgespeeld worden, kunnen wij door de "illusie" heen kijken die gepresenteerd wordt. Denk eraan, de menselijke emotie die opgeslagen ligt binnenin een menselijk voertuig is een emotie die niet losgelaten werd, diens doel is om te triggeren om gezien en dan LOSGELATEN te worden. Dit maakt deel uit van het proces dat de oude 3D Aarde gecreëerde constructie in het open zicht verbergt. Dit is waarom het menselijke ras geleerd werd om stevig aan een emotie en om zich aan herinneringen en de bijbehorende emotionele reacties vast te blijven houden.
Ik verklaar voor geen enkel moment dat wij de herinneringen los moeten laten, de herinneringen blijven, echter, de emotionele trigger wordt losgelaten, aldus ons toestaand om te herinneren zonder emotioneel gecompromitteerd te worden. Wij zijn in staat om te herinneren in de LIEFDE welke IS, dit wijzigt het beeld dat gepresenteerd wordt. Menselijke "ellende" is het bijproduct van deze emotionele ophoping dat ons herhaaldelijk onderwezen wordt om ons aan vast te blijven houden maar te negeren. We kunnen bijvoorbeeld alleen "schaamte", "berouw" en "schuld" voelen wanneer wij aan emoties vast blijven houden die niet erkend werden, waarmee niet in het reine komen is en die niet losgelaten werden. Dit houdt velen in een gedragspatroon waar zij proberen om deze emoties te 'verbergen', dit haalt hen uit de hartruimte en streeft ernaar om afscheiding te leren van diegenen rondom hen heen. Wij kunnen in WAARHEID nooit afgescheiden zijn, want wij zijn allemaal spirit die een menselijke gestalte op deze planeet genomen heeft.
Terwijl het WAARHEID is dat de externe wakende werkelijkheid niets anders dan "illusie" is, is het geen WAARHEID om aan te nemen of te verkondigen dat het dezelfde illusie voor het volledige menselijke ras is. Het is de emotionele reactie die de reacties op een menselijk bewust wakend geestesniveau aanstuurt. Terwijl de emotionele reacties uitgelijnd zijn met angst en kwaadheid, zal dan het verblinden doorgaan en de gedragspatronen zullen herhaald worden. Wanneer ik spreek over de ontbinding van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie, spreek ik over de ontbinding van de energetische houvast dat er op het menselijke ras is geweest, dit is de indamming die onderwezen werd aan ieder individu die een menselijke gestalte genomen heeft en wat de emotionele gevangenissen creëert waar wij dan in proberen te leven. Terwijl de emoties naar de oppervlakte gebracht worden door de hogere dimensionale frequenties, worden zij dan herkend, erkend en losgelaten, en dan is de trigger niet beschikbaar voor de genoemde 3D Aarde constructie. De oude 3D Aarde gecreëerde constructie kan alleen ooit een "houvast" hebben wanneer een emotionele trigger verankerd is binnenin een menselijk voertuig, geen trigger = geen houvast = vrijheid in WAARHEID.
De uitstroming van de menselijke emotie in deze tijd is al aan het verhogen, het is de chaos die hiervan gecreëerd wordt, en als de frequenties dan beginnen af te stoten of aan te trekken, wordt dat op het menselijke wakende geestesniveau ervaren terwijl de scenario's gepresenteerd worden en altijd veranderen in relatie tot wereldgebeurtenissen. Niet iedereen op deze planeet ervaart de "zelfde" scenario's die gepresenteerd worden. Sommigen in de menselijke gestalte zijn buitengesloten van de scenario's wat verschuldigd is aan de frequentie die zij lopende hebben, net zoals velen in scenario's ingesloten zijn, wat wederom verschuldigd is aan de frequenties die lopende zijn binnenin hun menselijke voertuigen.
In deze tijd wordt aan ons gevraagd om de balans op te maken van onze INNERLIJKE LANDSCHAPPEN en te begrijpen dat NIEMAND ooit deze landschappen kan veranderen, tenzij wij hen daar toestemming toe geven. Het zijn de innerlijke landschappen die het "strijdtoneel" zijn die de oude 3D Aarde gecreëerde constructie op alle momenten probeert te triggeren. De "vijand" is binnenin, het is nooit buiten onszelf en deze verklaring mag velen van jullie triggeren. Hoevelen van jullie hebben deze blog gelezen en zijn volledig bewust van de energieën die jullie toestaan in jullie energiesysteem? Hoevelen van jullie zijn bewust dat jullie de macht/kracht en het geboorterecht hebben om te verklaren aan wat voor energie dan ook, dat zij niet met jullie kunnen wisselwerken? Hoevelen van jullie beseffen zelfs dat dit scenario bestaat? Ik zou duidelijk willen verklaren dat het niet maken van een beslissing aangaande waar je mee wisselwerkt de deur open laat voor wat voor energie dan ook om binnen te komen lopen. Een beetje zoals je voordeur niet op slot te doen en verrast te worden wanneer iemand je huis binnen komt lopen.
Binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie is de standaardpositie die onderwezen wordt het "open huis'. Dit ziet erop toe dat velen in deze tijd worstelen met landschappen die minder dan, zullen we zeggen, "vriendelijk" lijken te zijn. Het menselijke voertuig is JOUW WONING, het is de woning van jouw spirit maar wanneer was het voor het laatst dat je dat natrok of een alledaagse lenteschoonmaak hebt gehad?
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag" - LIEFDE is het schild waar velen naar zoeken in de vermomming van alles dat geen LIEFDE in WAARHEID is. In deze tijd wordt aan ons gevraagd om onze harten te openen en het volle stromen van de LIEFDE welke IS toe te staan door ons, rondom ons en binnenin ons te stromen. Want LIEFDE in WAARHEID is een frequentie die de illusie zal ontbinden zoals een mes door boter heen snijdt, maar allereerst moeten wij accepteren dat WIJ LIEFDE in WAARHEID ZIJN en dan de frequenties toestaan die aan ons onderwezen werden te verankeren losgelaten te worden. Dit is een natuurlijk proces en heeft niets anders nodig dan overgave aan het genoemde proces, te begrijpen dat in onze menselijke gestalte wij aldus ver uit de uitlijning mogen zijn met de LIEFDE welke in WAARHEID IS, is dat wij een tijdelijk pad mogen bewandelen van wat waargenomen wordt als "pijn" om onze weg naar huis te vinden. (mijn analogie in een voorafgaande blog was het genezen van een kwetsuur welke in pijn intensiveert terwijl het begint te genezen en dan dat de pijn afneemt).
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag" - LIEFDE WORDT ALLEEN BINNENIN DE HARTRUIMTE GEVONDEN, het wordt niet in het menselijke logische verstand gevonden, wij kunnen niet over liefde denken, inderdaad, aan ons wordt eenvoudig gevraagd om LIEFDE TE ERVAREN in dit onze menselijke gestalte, liefde is daarom geen gedachte het is een ervaring en een emotie dat WAARHEID op alle niveaus van ons Wezen laat zien.

 

 

Vermoeidheid, rugpijn, nekpijn, migraine? Wat is er toch allemaal aan de hand?


Ik kwam iets tegen wat ik graag met jullie wil delen, aangezien ik zelf de afgelopen twee weken opvallend moe ben, te vaak hoofdpijn of zware migraine heb, op sommige dagen griepachtig en slechter slaap wat normaal nooit het geval is, heb ik eindelijk iets kunnen vinden wat dit allemaal verklaart. In mijn jaartrainingen en cursussen die ik begeleid heb ik ook de vrouwen gevraagd of zij ook last hadden van deze klachten, vele beaamden dat, maar ook het tegenovergestelde kreeg ik te horen: juist heel veel en hoge energie!!

Wat is er aan de hand, waardoor zoveel mensen hier last van hebben?

We hebben een zonsverduistering gehad, 4 april komt er een maansverduistering. De hele kosmos is actief in beweging en wij, zeker hooggevoelige, resoneren daar fijntjes op mee. Nou, fijn is het niet bepaald, maar wel nodig voel ik. Een hogere trilling, poorten van anderen dimensies die zich openen...mijn gevoeligheid wordt stukken groter, dat bedoel ik dat het in mijn voordeel uitwerkt, mijn helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid wordt alleen maar sterker lijkt wel. Gelukkig is dit ook mijn werk, en kan ik het effectief inzetten, anders was het misschien wel lastig voor me geweest. Toch maar regelmatig een rustdag inplannen om mijn lichaam de kans te geven om zich te resetten.

Wat er nu gaande is, is dat de verandering van aarde-mens naar kosmisch-mens, van grofstoffelijk lichaam naar een fijner lichaam met een hoger bewustzijn. Dit kan ons tijdelijk lichamelijke verstoringen en ook emotionele uitbarstingen geven. De veranderende trillingen in en rond de aarde en de kosmos, helpen ons naar een hoger bewustzijn. We gaan als vanzelf mee met deze trillingen van de tijd, een veranderende tijd, we kunnen niet anders meer.

Vermoeidheid, het lichaam heeft rust nodig om al deze veranderingen een plekje te geven.

Zorg goed voor jezelf en neem nu eens wat vaker rust. Spierkrampen, spier- en gewrichtspijnen, veel transpiratie, griepachtige verschijnselen en koorts hebben ook te maken met de uitzuivering van emoties en blokkades. Medisch gezien zijn deze verschijnselen niet aantoonbaar en reguliere en alternatieve middelen helpen niet. Tintelingen en aanvallen van verhitting in het lichaam ontstaan door de uitzuivering en het integreren van het hoger bewustzijn. Net zoals koorts het lichaam van gifstoffen wil ontdoen, wil het 'geestelijk vuur' de persoonlijkheid en de psyche zuiveren.

Hoofdpijnen, oorsuis, druk in je oren en verminderde concentratie ontstaan door de frequentiewijzigingen voor de veranderingen van de hypofyse, epifyse en hersenen. De hoofdpijn wordt als een druk ervaren en de symptomen verminderen wanneer men mediteert en de veranderingen verwelkomt. Wazig zien, veranderingen in het reukvermogen, smaak en eetpatronen zijn te wijten aan de veranderingen van onze zintuigen.

Wij gaan alsmaar duidelijker waarnemen vanuit onze zintuigen zodat de nu nog slapende zintuigen mogen ontwaken. Regelmatig wakker worden en slapeloosheid, nachtelijke transpiratie, zijn de uitwerkingen van de energieën die het bioritme veranderen. Het gevoel dat alles snel gaat, dat maanden een week lijken en weken een dag, is juist.

De versnelde frequenties versnellen ook het tijdsbesef. Depressieve buien en paniekaanvallen ontstaan door het ontwaken van het Hoger bewustzijn. Ook hier het advies om via meditatie in contact te gaan met je Hogere zelf. Duizeligheid en misselijkheid zijn van korte duur en ontstaan als je niet goed geaard bent.

Aardende oefeningen voeren deze verschijnselen vlug af. (Onderaan deze blog heb ik een krachtige grondingsoefening uitgeschreven.) Wanneer er ruimte is om hogere frequenties te absorberen in het elektromagnetisch veld, kan het zijn dat men lichte elektronische schokjes, trillingen of kippenvel ervaart door de opname via het fysieke lichaam. Pijnen en pijntjes, vooral in de nek, schouders en rug. Dit is het gevolg van intense veranderingen op DNA niveau.

Dit gaat voorbij!!

Diepe gevoelens van verdriet, zonder aanwijsbare reden. Je bent je hele verleden aan het loskoppelen (dit leven en herinneringen uit vorige levens) en dit veroorzaakt gevoelens van verdriet ..... Huilen zonder aanwijsbare reden. Het is goed en gezond om de tranen te laten stromen. Het helpt bij het loslaten van de oude energie. Ook plotselinge verandering van werk, of carrière. Dit is een veel voorkomend symptoom. Als jij verandert zullen de dingen om je heen ook veranderen. Maak je niet druk om NU de 'perfecte' baan te vinden. Je bent in een overgangs-periode en het kan zijn dat je nog door een aantal van deze overstapjes gaat voordat je het werk gevonden hebt dat aansluit bij je passie.

Ongebruikelijke slaappatronen.

Het is waarschijnlijk dat je vele nachten lang tussen de 2.00 en 4.00 uur wakker wordt. Er wordt hard aan je gewerkt en dit zorgt er vaak voor dat je wakker wordt voor een 'adempauze'. Maak je geen zorgen. Als je niet meer in slaap kunt komen, sta dan op en ga iets doen; dit is beter dan in bed blijven liggen piekeren over menselijke zaken..... Intense dromen. Waaronder oorlogs- en gevechtsdromen, achter volgings- dromen of dromen vol monsters. De oude energie wordt letterlijk uit je cellen verwijderd en deze energieën uit het verleden worden vaak gesymboliseerd als oorlogen, proberen te ontsnappen en 'boemannen'.

Lichamelijke desoriëntatie.

Je zult je bij tijd en wijle heel erg ongeaard voelen. Je zult 'ruimtelijk uitgedaagd' worden, met het gevoel of je je voeten niet op de grond kunt krijgen, of dat je tussen twee werelden loopt. Terwijl je bewustzijn overgaat naar de nieuwe energie kan je lichaam soms achterlopen. Probeer veel de natuur in te gaan, wat je zal helpen de nieuwe energie in je lichaam te gronden.

Verhoogde innerlijke dialoog.

Je zult merken dat je vaker met je 'Zelf' praat. Je zult je plotseling realiseren dat je bv. het laatste half uur er lustig op los gekletst hebt met jezelf. Er is een nieuw niveau van communicatie binnen jezelf aan het ontstaan en de innerlijke dialoog die je ervaart is daarvan het topje van de ijsberg.

Je bent echt niet gek aan het worden!

Je bent gewoon een lichtwezen dat verschuift naar de nieuwe energie. Gevoelens van eenzaamheid, zelfs in het gezelschap van anderen. Je kunt je alleen en ver van anderen verwijderd voelen. Je kunt het verlangen krijgen weg te willen vluchten uit groepen en mensenmassa's. Je bewandelt een heilig en eenzaam pad. En het ligt maar aan de mate waarin de gevoelens van eenzaamheid je zorgen baren, hoe goed je je op dit moment met anderen kunt verstaan. Het kan zijn dat je je totaal ongeïnteresseerd voelt, met geen enkele behoefte wát dan ook te doen. Dat is oké, en maakt gewoon deel uit van het proces.

Neem de tijd om 'niet-iets' te doen. Het lijkt erg op het herstarten van je computer.

(Bronvermelding: D.Heuvelmans)

De krachtigste grondingsoefening om te aarden, die past bij de 5de dimensie (hogerbewustzijn)

 

Ga even lekker zitten en probeer zo diep als je maar kunt adem te halen onderin je buik.

 

Stel je voor dat je een soort diafragma in het midden van de bal van je voeten hebt zitten die helemaal open gedraaid wordt, zoals bij een fotocamera. Maak dan de verbinding met het middelpunt van de aarde, en vooral het water van de aarde. (Jij bestaat zelf ook 80 tot 90 % uit water, dus dat resoneert.) En laat dan nog een derde buis in je inlevingsvermogen vanuit je eerste chakra naar het middelpunt van de aarde gaan.

 

Daar aangekomen leg je de buizen in een meer van aarde energie en nodig je het water uit via je voeten naar je knieën en dan in je bekken (de 3de buis gaat rechtstreeks je bekken in). Hier laat je het water circuleren je bekken in, daar wacht je even en dan vul jezelf er helemaal mee op, je blijft uitnodigen, ook naar je hart en dan laat je het er via je kruinchakra als een enorme fontein van energie uitspuiten. Zo groot als je zelf je aura wilt hebben, je mag ermee spelen om te kijken wat het met je doet.

 

Uiteindelijk vind je zelf een afstand die bij je past. Bijvoorbeeld 1 meter boven, onder, voor en achter je, zodat je in je eigen “ei“ staat. Let erop dat je in deze energiestroom blijft staan. Bij deze oefening kun je zware voeten krijgen en je komt je midden van je lichaam te staan.

 

Soms wordt je misselijk, ga je gapen of boeren, zie dat al een opruiming, van energie die je uit je lichaam weg werkt. Je lichaam reageert hier wel eens sterk op als je anderen te veel jouw eigen ruimte hebt laten innemen. Geen zorgen na 10 minuten is dit weer voorbij.

 

Deze oefening duurt nog geen minuut als je een beetje geoefend bent, maar zorgt er wel voor dat het je geen energie kost wanneer je met andere mensen in contact bent. Daarnaast kom je zelf steeds beter in je lijf te zitten, en dat is ook de bedoeling van een lichaam (het is immers jouw huis).

 

Ik doe dit zelf na ieder gesprek. Probeer het te doen wanneer je merkt dat klachten gaat krijgen zoals: koud, moe, duizelig, emotioneel, pijn, honger...

 

Je zult merken dat je er van opknapt én dat je bij jezelf blijft in plaats van bij de ander! Gesprekken gaan vloeiender, gemakkelijker en positiever.

 

Wat levert een goede gronding op?

Een goede balans in jezelf.
Evenwichtige emoties.
Meer energie.
Diepere ontspanning.
Beter slapen.
Optimisme.
Veerkracht.
Je staat veel meer in je kracht en dichter bij jezelf.
Alles gaat veel gemakkelijker.
Dingen kosten veel minder moeite.
Je levensenergie wordt geactiveerd.

 

Je bent goed geaard, wat merk je dan.

Ben je geaard en lukt het je dat altijd en overal te blijven, dan voel je rust.

Je bent in balans, moeilijk om te duwen en je blijft in je energie, wat er ook gebeurt.

Bovendien sta je voor jezelf, ook in moeilijke situaties.

Oude patronen laten dan los.

Je voelt je gezonder, energiek en het leven voelt licht.

Je merkt ook dat de dingen gemakkelijker gaan.

 

Ook is het mogelijk om mijn blogs te bekijken op http://eaglestarwoman.blogspot.nl/

 

 

 

 

Veren op je pad?

 

 

In verschillende culturen wordt gedacht dat veren symbolen zijn van hogere gedachten en spirituele vooruitgang. Oude culturen zagen vogels als goddelijke wezens omdat zij schepselen van de hemel zijn en daardoor dichter bij God staan. Denk daarbij aan de Adelaar die je als een stipje aan de hemel ziet en ineens is hij/zij weg. De adelaar is dan in de spirit wereld, een wereld waar wij mensen niet kunnen komen zolang wij op Aarde rondlopen. De adelaar is de verbinding tussen de wereld waarin wij leven en de bovenwereld, brenger van gebeden en boodschappen. In andere legendes of landen is dit de Condor. Men zegt dat ooit de Adelaar en de Condor samen zullen vliegen. Dit is onlangs in gang gezet en verschillende leiders van indianenstammen van Noord-Amerikaans stammen en Zuid-Amerikaanse stammen hebben de heilige Pijp gerookt en zich met elkaar verbonden.

Veren vinden kan betekenen dat je op een hoger spiritueel niveau bent aangekomen. Het kan een teken van aanmoediging zijn om door te blijven gaan op dit pad. Het vinden van veren kan ook een teken zijn dat je een lichtere kijk op het leven of een bijzonder situatie zou mogen hebben. Als we veren in onze omgeving zien kan het worden beschouwd als een boodschap dat we mogen veranderen (verlichten), niet alles zo serieus te nemen. Dat we de vreugde in onze situatie proberen te vinden. Het kind in jezelf niet uit het oog te verliezen. Vraag jezelf eens af en sta eens stil op het moment dat je een veer vindt welke boodschap deze veer je brengt en waarom op deze plek en op dit moment?

 

 

 

 
Merkabah
 
Merkaba is een krachtig symbool met
bijzondere genezende en beschermende
eigenschappen.
De Merkaba ondersteunt in onze spirituele groei.
Het woord Merkaba(h) komt uit het oude Egypte,
maar vind je ook terug in het joodse geloof
en de Kaballa.
Mer = licht/ascensie, Ka = Geest en Ba(h) = Lichaam.
In feite betekent een Merkaba een vorm die Lichaam
en Geest kan 'verlichten' of in beweging brengen.
Doordat Drunvalo Melchizedek tot op heden de enige is die zijn
studie naar de Merkaba breed heeft verspreidt, lijkt het alsof er maar 1 merkaba bestaat.
Ook Drunvalo is hier in zijn boek helder over.
Er zijn volgens hem vele lichtvelden om het lichaam waarvan het stervorming tetraeder er één is.
Een Merkaba is iets als een voertuig. Een algemeen woord voor een voertuig zoals bijvoorbeeld een auto.
Er zijn diverse manieren om jezelf te verplaatsen in verschillende voertuigen.
De Merkaba is slechts het voertuig.
 
 
 
Flower of Life
 
Heilige Geometrie en het Flower of Life symbool
 
 
 
Het patroon van de Flower of Life bevat de blauwdruk van de gehele schepping en kan worden gevonden in vrijwel alle oude culturen verspreid over onze planeet. Het symbool is gevonden in enkele Hindoe-tempels in India. In Egypte is de Flower of Life (Levensbloem) te zien in de tempel van Abydos. In het Oude Griekenland, in China, Japan en Israe̎l is het symbool te vinden in oude tempels, synagogen en in Mesada. Een van de vormen die van de Flower of Life is afgeleid is de Tree of Life uit de Kabbala. In de loop der tijd zijn veel spirituele betekenissen geassocieerd met het symbool.
 
Het Flower of Life symbool wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het bevat het patroon van de creatie zoals dat zich heeft ontwikkeld vanuit de 'Great Void' of 'Grote Leegte'. Door dieper begrip van de Flower of Life kan de eenheid van al wat leeft daadwerkelijk begrepen worden.
 

Zonne Vlammen

 

HOE RECENTE ZONNEVLAMMEN DE MENS

BEÏNVLOEDEN

 
De zon heeft nu al een aantal keer in korte tijd een
zware uitbarsting van de zogeheten X-klasse vertoond.
De uitbarstingen bestaan uit plasmawolken, stromen
van elektromagnetische deeltjes.
De zonne-activiteit heeft ook invloed op mensen.
Met name na M-klasse zonnevlammen wordt een
duidelijk effect waargenomen.
Na verhoogde zonne-activiteit doen zich vaak aardbevingen, vulkaanuitbarstingen,
tornado’s en stormen voor op aarde.
Geomagnetische activiteit op de zon beïnvloedt ook onze gedachten.
Zonnevlammen hebben invloed op het centrale zenuwstelsel, hersenactiviteit,
gedrag en psychofysiologische reacties.
Ze kunnen ervoor zorgen dat mensen zich nerveus, bang, moe, geïrriteerd, futloos,
misselijk of onrustig voelen.
Ook krijgen mensen na zware zonne-uitbarstingen vaak last van hoofdpijn,
geheugenverlies of hartkloppingen.
 
Zonnevlammen veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig
effect hebben onze cellen.
Het geheugen van de cellen wordt geactiveerd en opgeschoond.
We merken dit vaak doordat ons lichaam plotseling opwarmt.
De energie van lagere emoties als gevolg van bijvoorbeeld traumatische gebeurtenissen
wordt opgeslagen in onze cellen.
Fotonen die met de zonnewind de aarde bereiken zijn hoogenergetisch geladen deeltjes. 
 
Ze trekken de lagere emoties letterlijk naar boven.
Vaak worden deze lagere emoties zoals verdriet en woede losgelaten zonder dat we weten waarom.
Dit kan per keer ongeveer 20 minuten duren.
De elementen van onze blauwdruk zijn nauw verweven met het bewustzijn van onze cellen.
Wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonen sijpelen de verschillende
elementen in ons bewustzijn en beginnen we ons doel te herinneren. Er wordt aan ons getrokken om
te veranderen, maar we weten niet waarom.
De energie van fotonen verbindt zich met onze gedachten en dus is het belangrijk
dat we weten wat we willen in plaats van wat we niet willen, want anders creëren we alleen
maar meer van wat we niet willen. 
 
Als je in het proces van verandering en transformatie zit werkt deze energie goed.
Als je echter vast wordt gehouden door het verleden, creëer je door woede en de
slachtofferrol meer redenen om vast te blijven zitten tot je bereid bent los te laten.
Mensen die ermee bekend zijn kunnen de Schumann-resonantie goed gebruiken
om ‘met de flow’ mee te gaan.
De zonnevlammen kunnen oude gedachtepatronen doorbreken zodat er ruimte komt
voor nieuwe. Daardoor kunnen we ons tegelijkertijd hyper en uitgeput voelen.
Ze kunnen ook leiden tot storingen in communicatie en de elektriciteitsvoorziening.
 
 
Bron: Carliniinstitute.com &
 
 
 

H.S.P. oftewel hooggevoeligzijn

Hier een interessant stukje geschreven door auteur

Gonnie Heij-Kraayeveld

 

Saaie spelbreker of aanstellerige aso?

Ze zijn supergevoelig, hebben een zesde zintuig en beleven intens waar de gemiddelde mens fluitend aan voorbijfietst. Mooie eigenschap, zou je zeggen. Dat is ook zo, alleen, als die prikkels al te heftig en al te lang binnenkomen, kan het zomaar over en uit zijn: weg energie! Is wees een beetje flinker een optie?
Bepaald bijzonder
”Als je een HSP bent, is het moeilijk te vatten dat je beschikt over een bepaalde bijzondere vaardigheid (…). Over het algemeen valt het je op dat je minder lijkt te kunnen verdragen dan andere mensen. Je vergeet dat je hoort tot een groep die vaak heel veel creativiteit, inzicht, passie en zorgzaamheid heeft laten zien – zaken die door de maatschappij hooglijk gewaardeerd worden (…) Omdat mensen zonder deze eigenschap (de meerderheid) dat niet begrijpen, beschouwen ze ons al timide, verlegen, zwak of – de grootste aller zonden – ongezellig. Omdat we vrezen deze etiketten opgeplakt te krijgen, proberen we net als anderen te zijn. Maar dat leidt er weer toe dat we overvoerd en gestrest raken…” Citaat uit Hoog Sensitieve Personen, Elaine N. Aron.
 
Ben ik nou gek of hoe zit het?
Diepgaand onderzoek van psycholoog en therapeut Elaine N. Aron heeft uitgewezen dat er een categorie mensen is – zo’n 15 tot 20 procent – die geboren wordt met een grotere gevoeligheid dan de gemiddelde mens: de Hoog Sensitieve Persoon. Kortweg HSP. Onwetendheid over die gevoeligheid heeft de HSP (m/v) wel het idee gegeven anders, minder te zijn dan de rest. En als je het zelf al niet dacht, zei de omgeving het wel. In onze maatschappij scoor je als je bent where the action is; als je snel en vlot bent en dat is de HSP niet, althans niet altijd en zeker niet op het eerste gezicht. Mede door het gebrek aan acceptatie van de omstanders, maar ook door eigen onwetendheid, twijfelt de HSP soms aan zichzelf. Met name de meer naar binnen gerichte HSP moet tegen allerlei vooroordelen opboksen.
 
We zetten er acht op een rijtje:
 
1. Ze zijn hypergevoelig
Gevoeligheid scoort niet erg in deze maatschappij – er wordt vaak negatief over gedaan. Als kind hoort de HSP dan ook nogal eens: ‘Schiet op, stel je niet zo aan. Doe eens wat flinker.’ ,,Ik heb een sterke intuïtie,’’ vertelt Manon (29, diëtist). ,,Dan zeiden mijn ouders als ze ‘woorden’ hadden en ik begon te huilen: ‘Ach joh, trek het je niet aan; het stelt niks voor…’ Dat gekissebis raakte mij heel diep en nog steeds ben ik erg gevoelig voor sfeer. Het kost me veel energie als ik merk dat er spanning is tussen twee collega’s. Ik voel meteen als er iets is. Daar kan ik echt niet tegen.’’ HSP’s vangen signalen op die anderen missen. Ook zijn ze zich veelal bijzonder bewust van het lijden van anderen en kiezen vaak een dienstverlenend beroep. Manon: ,,Ik kan goed luisteren. Mensen praten graag tegen me aan. Alleen, het is een aanslag op mijn energie en sommige problemen van anderen ervaar ik als lijfelijke pijn. Ik heb een vriendin gehad door wie ik me helemaal voelde leeggezogen.’’
 
2. Ze zijn overdreven verlegen
Overprikkeld-zijn, zich terugtrekken, kan uitgelegd worden als verlegenheid: de angst om afgewezen of niet aardig gevonden te worden. En wie vaak ervaren heeft dat het gevoelig-zijn minder werd gewaardeerd, ontwikkelt iets wat je verlegenheid (‘sociaal ongemak’) zou kunnen noemen. HSP’s maken op het eerste gezicht soms een gereserveerde indruk. Maar, het etiket verlegen is snel geplakt en daar verzet Aron zich tegen: ‘Een mens wordt niet verlegen geboren, maar sensitief. Het is een gemoedstoestand, geen permanent aanwezige karaktertrek.’ Ze moedigt HSP’s dan ook aan het woord verlegen te schrappen: ‘Het is niet juist, het is negatief en het maakt zichzelf waar.’ Introverte mensen zijn gericht op kwaliteit in plaats van op kwantiteit en doordat HSP’s zich niet aangetrokken voelen tot drukte, grote feesten of mensenmassa’s, blijven ze graag wat op afstand. Dat was voor Pim (42, architect) al duidelijk toen hij nog maar op de peutergroep zat. Hij deed niet mee, hij keek. Daar had hij zijn handen al vol aan. Ook later voelde hij zich niet echt prettig bij drukke spelletjes: hij las liever. ‘Een watje, een slome duikelaar’ was het oordeel van de klasgenoten. Pim: ,,Toch doet dat iets met je: je hoort er niet bij en dat doet pijn.’’
Overigens blijkt zo’n dertig procent van de HSP’s absoluut niet introvert te zijn. Zij treden juist wel naar buiten en ontlenen daar hun energie aan. Ze storten zich met voorbijzien van hun grenzen in allerlei activiteiten en vallen daardoor gemakkelijk in de valkuil zichzelf te overvragen. Door hun grote creativiteit borrelen ze van de ideeën. Ze kunnen niet kiezen en willen alles perfect doen. ‘Sommige HSP’s dwingen hun lichaam te veel te doen, ‘ stelt Aron vast. Ook geestelijk zetten zij zichzelf vaak onder druk om maar ‘gewoon’ te doen, zodat er een continue spanningsboog ontstaat. Mogelijke gevolgen: vermoeidheid, slapeloosheid, migraine; vatbaarheid voor griep en verkoudheid. Aron: ‘Niet kiezen is een vorm van arrogantie en van wreed misbruik van je lichaam.’
 
3. Ze zijn humeurig, prikkelbaar
‘Is er iets, je bent zo stil?’ ‘Nee, er is niets.’ ‘Jawel, er is wel wat, zeg het nu maar…’ Je zou van dat gevraag inderdaad chagrijnig worden. Feit is dat de rode streep bij een HSP eerder is bereikt dan bij een ander. Als een ander nog lekker doorgaat, is de HSP ‘op’. Even geen gepraat en gedoe. Dat betekent: ‘er kan even niets bij’ en dat heeft niets met een slecht humeur te maken. Het betekent dus niet: ‘ik heb een slechte bui’ of ‘ik zie jou niet zitten’.
 
4. Ze zijn niet vooruit te branden
De HSP kan zo overweldigd zijn door alles wat er moet gebeuren, dat hij niet kan kiezen waarmee hij eens zal beginnen en voorlopig dus helemaal maar niet begint. Kenmerkend is ook dat hij onder zijn niveau presteert als hij onder druk staat of op zijn vingers gekeken wordt (en daarom kiezen veel HSP’s ervoor eigen baas te zijn). Harriët (maatschappelijk werker, 34): ,,Tijdens mijn stage ging ik enorm aan mezelf twijfelen. Men was kritisch, gespitst op wat eraan mankeerde. Ik hoorde alleen: ‘Dit is niet goed, dat doen wij anders.’ Faalangst, dacht ik toen, maar nu zie ik dat het dat niet alleen is.’’ Onderzoek van Elaine Aron heeft uitgewezen dat een HSP als eenmaal duidelijk is wat er moet gebeuren, harder werkt dan een ander. Hij kan zich prima concentreren en is erg perfectionistisch. Zomaar wat aanrommelen of de zaak afraffelen is er niet bij.
Veel HSP’s zijn consciëntieuze, voorzichtige en wijze mensen. Harriët: ,, ‘Je zegt niks’, zei mijn collega verwijtend als ik niet onmiddellijk op haar opmerkingen reageerde. ‘Ik denk na,’ was mijn antwoord.’’ Bedachtzaamheid wordt niet altijd gewaardeerd. HSP’s kunnen de indruk wekken dat ze niets te melden hebben. Aron: ‘Onze diepe manier van verwerken wekt in eerste instantie misschien de indruk niet te kunnen meekomen, maar in de loop der tijd begrijpen en onthouden we meer dan anderen.’
(Een aantal beroepsvelden waarin je relatief veel HSP’s tegenkomt: onderwijs, gezondheidszorg, rechten, kunst, wetenschap, advies, religie, schrijver, redacteur, accountant)
 
5. Het zijn huilebalken
Ze was nog maar klein. In een uitzending van Sesamstraat zat een vogeltje op een tak een mooi wijsje te fluiten en Manon barstte in tranen uit. De HSP is snel ontroerd. Door iets verdrietigs, maar ook door schoonheid. Ze is gevoelig voor allerlei kunstuitingen, maar voelt zich vooral aangetrokken tot muziek. Daarnaast kan huilen een manier zijn om spanning af te reageren. Voor een vrouw is dat nog enigszins geaccepteerd, maar voor een jongen, een man? Dan is het al gauw: ‘Ben jij nou een kerel?’ Nog een manier om alle indrukken te verwerken is: dromen. Veel HSP’s dromen alles aan elkaar. Als een kind een echte huilbaby is, kan dat gehuil behalve met mogelijke honger of darmkrampjes ook te maken hebben met overprikkeling: zij is te moe of te geprikkeld om te kunnen slapen. Een uitstapje, nieuwe indrukken, onrust, te veel mensen, al dit soort dingen geven signalen af, die het extra gevoelige kind te machtig kunnen worden. Het is gebaat bij rust en regelmaat.
 
6. Het zijn flauwe spelbrekers. Ongezellige aso’s
,,Ik geniet enorm van een vrouwenconferentie, maar na een dag ben ik weg,’’ vertelt Manon: ,,Dan ben ik helemaal op. Al die mensen, al die indrukken! Het wordt me teveel. Mijn vriendinnen kennen me zo langzamerhand, maar of ze het begrijpen? Ik vermoed dat ze het een beetje kinderachtig van me vinden.’’ Een feestje, een verjaardag na een intensieve werkdag? De HSP kan het soms amper opbrengen. Manon: ,,Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat tussen de mensen, dat trek ik gewoon niet. Jaren geleden heb ik het eens gedaan, een weekendje met de hele familie. Iedereen enthousiast. Ik ook. Vrijdagavond was geweldig. Zaterdag was ook nog leuk, maar ‘s avonds… Er knapte iets. Ik heb gebruld! Ik wilde alleen nog maar naar huis! Ik voelde me zwaar opgelaten en schuldig bovendien: ik had de pret voor de rest bedorven.’’
 
7. Ze drukken hun snor
Suzanne (student, 22): ,,Als ik de hele dag druk ben geweest, dan heb ik het ‘s avonds helemaal gehad. Ik voel me net een leeggelopen ballon: futloos en flodderig. En ja, dan breng ik het niet op om af te wassen en op te ruimen. Dat vindt mijn huisgenoot dus niet zo geslaagd. Komt ze thuis, wil ze koffie maken, en dan is alles vuil… Ik snap wel dat ze daar moeite mee heeft. Ik ben ook wel van plan mijn rommel op te ruimen. Een andere keer… Dat geeft wel eens mot, ja.’’
Jeannet (39) is creatief in het zoeken van manieren om haar collega’s op school te laten merken dat ze haar verantwoordelijkheid neemt, maar dan wel zo dat het voor haar haalbaar is. Jeannet: ,,We hadden eens een creatieve week met allerlei activiteiten. Het was de bedoeling dat ieder het project een dag zou begeleiden. Maar al die drukte en die herrie, die harde geluiden… ik verdraag het niet. Dat wordt me teveel. Dus ik heb voorgesteld: kan ik ook vier dagen twee uur voor mijn rekening nemen? En dat kon!’’
 
8. Ze zijn stuitend serieus (dus: saai)
HSP’s hebben een rijke en complexe belevingswereld. Het zijn ‘denkers’. Toen Evelien 14 was, kreeg ze met Sinterklaas van een klasgenoot een chocoladeletter. Er zat een ‘humoristisch’ gedicht bij, waarin haar kwaliteiten breed werden uitgemeten. Ze was altijd zo serieus en dacht zoveel (lees: té veel) over allerlei dingen na, over het leven, over het geloof. Ze deed zo moeilijk. De boodschap was duidelijk: je bent anders en (dus) minder leuk. Voor Evelien had de chocoladeletter een bijsmaak. Ruim dertig jaar later ‘proeft’ ze de afwijzing nog steeds.
HSP’s hebben een groot en subtiel gevoel voor humor. Juist doordat ze kunnen nuanceren en relativeren zien ze gemakkelijk het absurde van situaties in. En dat staat recht tegenover saai zijn. De HSP komt het meest tot zijn recht in een omgeving die hem vertrouwd is: dan laat hij zijn reserve varen en valt er veel te lachen (en serieus te praten). Uitbundig feestvieren? Ook dat kan, al zal hij het de volgende dag vaak moeten bekopen.
Misschien dacht je al lezend: Hé, dat gaat over mij (of over mijn partner, mijn vriendin of kind) en dat is mooi. Want, begrijpen en begrepen worden is voor ieder mens plezierig, maar zeker voor de supergevoeligen onder ons. ‘Je mag je wel eens laten nakijken, waarom zit je niet in de psychiatrie?’ kreeg Evelien (43, juriste) te horen toen ze aan iemand vertelde hoe intens ze dingen beleeft en hoeveel moeite haar dat soms kost. Een HSP past niet binnen het ideaalbeeld van onze cultuur. Men vindt je soms wat ‘typisch’. Of ‘vaag’. Je zou nog aan jezelf gaan twijfelen. Daarom zijn de uitkomsten van het onderzoek van Aron voor de HSP een hart onder de riem: ‘Een dergelijke gevoeligheid is beslist geen teken van een geestelijk gebrek of stoornis’. Er is bij HSP’s zeker geen steekje los. Integendeel. Ze hebben veel te bieden.
 
 
Voor(oor)delen omtrent HSP:
De grootste aller zonden: ongezellig Je scoort je als je bent where the action is De HSP is niet snel en vlot De HSP hoort nogal eens: ‘Doe eens wat flinker’ ‘Ik ben erg gevoelig voor sfeer’ ‘Het kost me veel energie als ik merk dat er spanning is tussen twee collega’s’ Ik voel meteen als er iets is. Daar kan ik echt niet tegen HSP’s vangen signalen op die anderen missen ‘Sommige problemen van anderen ervaar ik als lijfelijke pijn’ ‘Ik was ‘een watje, een slome duikelaar’ omdat ik liever las’ Als een ander nog lekker doorgaat, is de HSP ‘op’ Veel HSP’s dromen alles aan elkaar ‘Al die mensen, al die indrukken! Het wordt me teveel’ HSP’s hebben een groot en subtiel gevoel voor humor Door nuanceren en relativeren zien ze gemakkelijk het absurde van situaties in Als een HSP zich vertrouwd voelt valt er veel te lachen (en serieus te praten)
 
Tips voor de Hooggevoelige Persoon:
* Ga op zoek naar evenwicht tussen wat je wilt en kunt. Aron: ‘De moeilijkste opgave is misschien wel om te bepalen waar je jezelf moet beschermen en in hoeverre je jezelf voorzichtig vooruit moet dwingen.’
* Neem je grenzen in acht en kom op voor jezelf, dat is een eerste voorwaarde om anderen te kunnen helpen.
* Werk aan je eigenwaarde, anders blijf je denken dat anderen het recht hebben over je grenzen te gaan.
* Zorg voor een regelmatig leven en luister goed naar je lichaam; ga naar bed als je slaap begint te krijgen ( of de anderen dat nu ‘gezellig’ vinden of niet). Slaap af en toe eens bij (een HSP herstelt langzamer van een jetlag en heeft meer moeite met onregelmatige diensten).
* Verwijder je even uit het gezelschap. Ga de hond uitlaten. Loop naar de brievenbus of ga op het toilet zitten – met een krantje of doe gewoon je ogen even dicht.
* Maak een werklijst en stel prioriteiten. Wegstrepen is een ontspannend karweitje.
* Even lekker huilen (zonder publiek) kan nodig zijn om overprikkeling kwijt te raken. Het lucht heerlijk op.
* Wil je (toch) graag naar dat feestje? Ga iets later (en doe eerst een dutje) en ga desnoods eerder weg.
* Is het toch wel erg leuk, op vakantie met anderen, maak dan goede afspraken:
o Zorg voor een plek waar je je kunt terugtrekken (eigen kamer/huisje/tent).
o Laat elkaar vrij: niet iedereen hoeft altijd aan alles mee te doen.
* Een lege maag heeft een groot effect op de HSP; op concentratievermogen en humeur. Eet dus op tijd en eet gezond
* Plan je agenda niet te vol en bouw rusttijd in – houd ruimte om te kunnen schuiven, om dingen te ordenen en te overdenken ; om wat te sudderen en uit het raam te kijken. Neem tijd voor voor meditatie en gebed.
* Omdat de HSP’s sterk beïnvloed worden door muziek kan een goede muziekkeuze je afleiden of kalmeren.
 
 
 

 

 

 

 

Op naar het WATERMANTIJDPERK......met een vernieuwd en verhoogd bewustzijn.

 

 

Er is momenteel veel aan de hand. Er gebeurt veel. De energie is zeer actief.

 
Veel mensen hebben last van een ‘wervelwind’ waarin ze verkeren.
Ze blijven ronddwalen in hetzelfde cirkeltje en komen er niet uit.
Steeds maar weer dezelfde patronen in denken, doen en overleven in plaats van te leven.
 
De kosmische druk wordt steeds meer opgevoerd, waardoor mensen het
soms letterlijk benauwd krijgen.
Wat is hier allemaal aan de hand? De Schepper neemt zijn schepping steeds meer ‘in zijn hand’.
Geeft steeds meer sturing en leiding om nu toch echt voort te gaan maken met de hemel
op aarde te creëren. Uiteraard wordt onze vrije wil om hieraan mee te werken gerespecteerd,
maar aan de andere kant wordt de druk steeds meer opgevoerd om bewust te worden en onze eigen
verantwoordelijkheid voor ons leven op ons te nemen. Het is niet meer zo vrijblijvend als voorheen.
Zelfs de natuur lijkt te zeggen dat we meer moeten inkeren.
Het is al langdurig koud in Europa; het is weer om binnen te blijven, ondanks dat het licht
toeneemt en de dagen lengen en net de lente equinox is gepasseerd. We zullen met z’n allen
de innerlijke weg moeten gaan.
Naar binnen inkeren om te kijken en te voelen wat zich daar afspeelt.
Naar binnen keren om te kijken waarom je met deze of die ziekte te maken krijgt, wat je
lichaam je wil vertellen.
 
Waar is de emotionele disbalans ontstaan? Wat kan ik nu opruimen, welke patronen kan ik doorbreken?
Wat heb ik hiervoor extra nodig? Een andere manier van bewegen, van ademhalen,
of andere en of aanvullende voeding? Zoek en kijk naar binnen. Wordt stil en vind de antwoorden.
Vertrouw op de liefde diep in jou zelf.
 
We zullen moeten/mogen/willen inkeren om te kijken wat ons beweegt.
Om te kijken hoe wij functioneren.
Wees hierin heel eerlijk naar jezelf, heel transparant . Want fout is ook oké.
Veroordeel je zelf niet, maar accepteer je zelf ook met je mindere kanten.
Accepteer je zelf totaal zoals je bent.
We zullen moeten inkeren om te vertrouwen op onze kern, ons innerlijk Weten in ons hart.
Wij zijn immers gevoelswezens met een verstand en geen verstandswezens met een gevoel.
 
Gebruik je gevoel en volg je intuïtie. Weet wie je bent! Sta in je liefdeskracht.
 
We worden aangespoord om het oude leven los te laten, veel in en om ons heen op te ruimen,
zodat er ruimte ontstaat voor de Nieuwe Levensvorm die zich nu aandient.
Wees open voor het nieuwe. Alleen met een open geest, onbevangen als een klein kind, kan de Nieuwe
Levensvorm zich ook in jouw leven manifesteren. Kijk waar je uit angst, vaak voor controle verlies,
vasthoudt aan oude denkbeelden over het leven en hoe dit hoort te zijn.
Voel je vrij. Leer je geest te openen, meerdere facetten te bekijken, je o pen te stellen voor meerdere
mogelijkheden. Durf gewoon te twijfelen en het niet meer te ‘weten.’
Vrij zijn betekent je geen zorgen meer te maken over de toekomst, de crisis, of erkenning van
jouw persoon.
Je zoekt je zekerheden niet meer buiten jou zelf, maar vind ze diep binnen in jou zelf.
Je bent vrij van geest, je hebt niets meer te verliezen, omdat je alles hebt gevonden,
omdat je in contact bent met je eigen goddelijke kern. Hier gaan we naar toe, dit is een
belangrijk aspect van de Nieuwe Levensvorm.
 
Ieder mens legt zijn eigen gemaakte maskers af en functioneert vanuit een diepe eigenwaarde
en besef van wie hij in wezen is. Erkenning van de goddelijke kern in elke mens. Van hieruit, vanuit deze
onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf, kan de mens functioneren.
Om je vrij te gaan voelen is het wel noodzakelijk hiertoe de beslissing te nemen om ook werkelijk
vrij te willen zijn.
Alleen dan kan dit ook werkelijk plaatsvinden. Dan begint jouw bevrijdingsproces, waarin je volledig
vanuit je Hoger Zelf wordt ondersteund.
Dit proces van je steeds vrijer voelen gaat gelijk op met je bewustwordingsproces. Alleen vanuit een
verhoogd bewustzijn zal je neiging tot oordelen, ook over je zelf, oplossen. Je zult een andere
realiteit gaan ervaren.
 
Je zult vaker een ‘toevallige’ samenloop van omstandigheden kunnen ervaren. Je gaat vaker en
duidelijker de goddelijke orde ervaren en zien dat alles wordt geleid vanuit een Universele Bron.
Je zult ervaren dat alles en iedereen hier deel van uitmaakt. Allemaal uniek en toch verbonden,
toch ook weer één.
Het wordt steeds makkelijker om minder te willen doen, en meer te kunnen zijn in het hier en nu.
Je gaat de stilte steeds meer waarderen. Bewust worden betekent je vrij gaan voelen en dat is heerlijk!
Voed de frequentie van Vrijheid en voel je vrij!
Elke dag maken we bewuste of onbewuste keuzes in het leven. Als je jouw keuzes in het leven
bewust maakt, ga je vooruit op je bewustwording weg.
 
Als je ze onbewust maakt, sta je stil, of ga je zelfs achteruit. Je kunt kiezen voor groei in
bewustwording en de daarmee gepaard gaande vrijheid of je kunt kiezen om dit niet te doen en te
blijven zitten waar je zit. De keuze is aan jou! De Nieuwe Levensvorm dient zich aan.
Het is nu de tijd om bewust te kiezen en bewust worden wie je bent!
 
De volle maan van 27 maart 2013 bereikt haar hoogtepunt om 10.30 uur.
De volle maan meditatie zal in het teken staan van kiezen om je vrij te voelen!
 
Ga rustig zitten of liggen. Neem de tijd en ruimte voor jezelf.. Maak contact met de aarde.
 
Adem bewust (niet te diep) nieuwe frisse lucht in en oude verbruikte adem uit.
Adem zacht onopvallend en oppervlakkig. Doe dit gedurende enkele minuten heel rustig en ontspannen.
Relax en ontspan al je spieren in je lichaam. Laat los, laat gaan. Neem eventueel een kristal,
rozenkwarts of andere steen in je handen.
Dit verbind je direct met energie van de Bron. Versterk je aardeverbinding door wortels te
visualiseren die groeien vanuit je voeten moeder aarde in net als een grote dikke oude boom.
Visualiseer een heldere kristal helder wit licht vanuit het universum die via de buis je kruinchakra
binnen komt en via je derde oog je hart chakra je je zonnevlecht chakra je heilig been chakra dan je
basisstuitchakra diep de aarde in. Tot in het kristallen hart van Moeder Aarde.
 
Neem de warme aarde energie volledig op en laat deze via je wortels en buis in je bekken stromen.
Visualiseer eventueel ter versteviging, een mooie blauwe aarde in je buik, ter hoogte van je navel.
Voel de eenheidsverbinding met de aarde. Laat hem draaien in je buik en omring de aarde met
transparant licht vanuit haar kristallen hart. Laat het transparante licht nu stromen naar je
hartchakra.
 
Versterk je verbinding met het Licht van de Centrale Zon.
Visualiseer eventueel, een transparant zonlicht dat binnenstroomt via je kruinchakra en via
je derde oog. Je bent één met het zonlicht. Het gaat via je energiebuis tot in de kom van je bekken.
Daar laat je het circuleren en vervolgens weer naar boven stromen naar je hartchakra,
waar het zich vermengt met de aarde energie.
Ontspan nu volkomen en ga met je aandacht naar je hartchakra.
Voel daar de energie stromen. Hier zetelt je Innerlijke wijsheid. Een stralend transparant Licht.
De energie stroomt in en om je heen. Je bent nu volkomen transparant. Je laat alles oplossen in dit
transparante licht. Je laat alles gaan wat je onbewust nog vasthoudt.
Je laat los en laat gaan…..Spreek nu de woorden: "Ik ben mij bewust van mijn goddelijke kern, ik ben die
ik ben en Ik ben Vrij!” Je hoeft alleen nog maar te Zijn.......
Voel je centrum je hart, voel daar de onvoorwaardelijke liefde stromen.
Geef je hier volledig aan over. Dit Is Het. Ik wens een ieder die zich afstemt op deze
volle maan meditatie een totale vrijheid van geest toe;
 
Voel je vrij! In liefde, licht en dankbaarheid voor NU,
 
Dit is een tekst die ik zelf hier en daar heb aangepast maar is officieel afkomstig van iemand anders,
dus ik claim deze tekst niet.
Maar ik wilde jullie dit ook niet ontdoen dus vandaar mijn Note.
 
Namaste
Eagle Star Woman