Empaten

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 12:05

Als je van een empaat houdt, hou dan eerlijk van ze, en met heel je hart."

Empaten nemen liefde niet licht op, ze doen niet alsof. Wanneer ze er echt voor hebben gekozen om hun hart voor je open te stellen, dan verwachten ze dat ze weggeblazen worden.

Hun liefde is intens, krachtig, rommelig en soms moeilijk om mee om te gaan, maar het is echt.

Empaten weten niet hoe ze anders moeten liefhebben.

Een empaat is iemand die erg gevoelig is voor energie, stemmingen, emoties, situaties en hun omgeving tot het punt waarop ze emoties kunnen voelen alsof ze van hun zijn.

Ze hebben ook wat helderziend vermogen om dingen te ′′ weten ′′ zonder bewijs daarvan. Een beetje mysterieus en complex, hun emoties zijn diep, maar wat onder de oppervlakte ligt is een wereld die uniek is voor hem.

Als je in de ogen kijkt van een empaat die hun hart opende, zie je kwetsbaarheid, eerlijkheid, pijn, dromen, geluk, liefde.

Met deze gedachten, ideeën, emoties, verlangens omgevlogen, kan niet iedereen een relatie hebben met een empaat. Niets houdt een empaat meer weg dan als je probeert zijn gevoeligheid en empathische vaardigheden te veranderen.

Empaten zijn anders dan de meerderheid van de mensen die we kennen.

Ze zijn gevoelig, intuïtief, makkelijk overwinnen. Ze huilen en zien overal schoonheid. Ze voelen de pijn van anderen.

Ze hebben de persoon van wie ze houden nodig om eerlijk te zijn. Ze voelen alle oneerlijkheid in de wereld, en hebben er schuilplaats voor nodig.

Oneerlijkheid werkt niet voor een empaat. Zelfs als het nooit de bedoeling is om het bedrog te ontdekken, zullen ze het voelen. Het is een kwelling voor hen om te weten dat we iets achter hun rug doen en geen directe reactie krijgen. Wees eerlijk en oprecht de eerste keer.

In hokken zullen ze schade veroorzaken. Het zijn als vogels, ze moeten vrij kunnen vliegen naar waar hun emoties hen leiden.

Ze kooien is hun vleugels knippen. Ze zullen het licht verliezen dat hun weg leidt als je ze onder controle probeert te houden.

Als dit gebeurt, stoppen ze zich open te stellen en verbergen ze de liefde die ze diep genoeg in zich moeten geven.

Schade is niet makkelijk te repareren, maar het kan worden vermeden door het niet te proberen te kooien.

Het empaat waar je van houdt is waarschijnlijk gebroken in haar leven en moet met gevoeligheid behandeld worden met betrekking tot het tempo waar dingen tussen jullie twee gaan.

Niet opjagen.

Hij komt vanzelf als hij er klaar voor is. Je moet ze tijd alleen laten doorbrengen. Empaths moeten zich opladen in een ruimte die uniek is voor hen. Het is voor iedereen anders maar ze hebben tijd nodig om alleen te zijn. Het kan vermoeiend zijn om altijd de energie van de mensen om ons heen te voelen, schaam je alsjeblieft niet of verveel je als ze moeten opladen.

Dit betekent niet dat ze je niet leuk vinden of dat ze je bedrijf niet leuk vinden. Dit betekent dat ze hun geest moeten kalmeren en hun energie moeten vernieuwen. Ze komen gelukkiger dan vroeger terug.

Ze kunnen vaak niet uitdrukken hoe ze zich voelen. De emoties van een empath zijn ontzettend complex.

Tot op het punt dat ze moeite hebben om uit te drukken hoe ze zich voelen. Geef ze de ruimte. Wees begripvol.

Neem serieus wat ze zeggen.

Empaten zijn extreem creatieve mensen. Er is altijd een idee dat uit hun gedachten opduikt.

Neem ze serieus.

Geloof in hen, ook al lijkt het idee misschien gek voor jou. Empaten,  waarschijnlijk meer dan wie dan ook, hebben het vermogen om de wereld echt te veranderen. Luister naar hen wanneer ze hun hart voor jou openen. Want ergens tussen hun enthousiasme, passie en de woorden die ze gebruiken, staat op het punt om iets geweldigs te creëren. Ze zijn heftig.

Empaten hebben de neiging om vrij wijze mensen te zijn. Ze zeggen het niet, maar ze voelen alles zo diep dat het van nature tot hen komt.

Als ze uitzonderlijk heftig zijn, geef ze wat ruimte. Als ze je nodig hebben, blijf in de buurt.

Hun intuïtie is meestal goed.

In tegenstelling tot de populaire overtuiging, weten ze eigenlijk waar ze het over hebben. Ze zijn empathisch en ze voelen alles.

Dus als ze ergens een goed gevoel over hebben, vertrouw ze.

Als ze denken dat iemand liegt, vertrouw ze.

Als ze je over een droom vertellen omdat het hun hart heeft geraakt, vertrouw ze dan.

Als ze je vertellen dat een situatie niet klopt, geloof ze dan.

Ze zien het verleden, toekomst en heden allemaal tegelijk.

Een empaat in je leven vertrouwen is het leven laten zien dat je erin gelooft.

Dit zal de weg wijzen.

Auteur onbekend 

 

Karin Eagle Star Woman ©️❤🙏🍀

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.