Trump voorspelling 2017 voor Paravisie

Gepubliceerd op 19 november 2020 om 14:43

Dit zijn mijn Intuïtieve bevindingen en kaart leggingen voor Paravisie

 Van Karin Eagle Star Woman.©18-08-2017

Hallo hierbij mijn prognose op de vragen over M.P. D. Trump van Amerika,

 

Wat ik als eerste kwijt wil hierover, ik ben geheel onpartijdig want ik ben een onvoorwaardelijke kijker naar alles, en omdat wij nooit echt persoonlijk in zijn buurt komen.

Ook ik als Tarot kaartlegster ben dan zeker benieuwd wat dit oplevert aan antwoorden, want dit komt vanuit het universum en met name mijn helpers dat zijn zowel A/E Engelen als opgestegen Meesters en mijn persoonlijke gidsen Ik heb vaste gidsen die mij bijstaan in raad en daad maar ook readings via kaarten zoals de Tarot.

 

Dit zijn mijn Intuïtieve bevindingen en kaart leggingen van Karin Eagle Star Woman. ©

 

 

Deze vragen heb ik beantwoordt vanuit mijn sterke weten en intuïtie

Hoe zou je Trump analyseren op basis van zijn:

 

 • Lichaamstaal: hij komt op mij over als een sterke Charismatische persoonlijkheid die weet wat hij wil.
 • Uitstraling: Ook als ik op gebied van uitstraling kijk zie ik veel van de kleuren Indigo Groen maar zeker bruin, dit betekent dan ook voor mij een goed geaarde man met Zaken regelend vanuit het hart, maar ook zeker is verbonden met zijn eigen derde oog dit zal te maken hebben met de ervaringen die hij in zijn leven heeft gemaakt en gehad.
 • Daden: Zijn daden lopen soms niet gelijk aan wat hij met zijn hart graag zou willen doen, dit zou dan ook te maken kunnen hebben met de invloeden om hem heen.
 • Uitspraken: Zijn uitspraken zijn niet puur van hem afkomstig dat is beïnvloed
 • Ideologie: Dat is positief naar de maatschappij toe want hij is erg gericht op de personen in Amerika zelf hij wil zoveel mogelijk mensen weer aan het werk krijgen in eigen fabrieken bedrijven enzovoort.
 • Hoe is Trump als family man? Heel beschermend en zal ervoor zorgen dat nooit iemand werkelijk komt te weten hoe zijn gezinsleven is. Dat houdt hij strikt gescheiden van de maatschappij. Vandaar ook alle roddels en achterklap. Daar heeft hij uiteindelijk ook al een flinke schop aan de media over uitgedeeld.
 • Hoe zie je de toekomst voor Trump? Moeizaam door tegenwerking van Europa wordt zijn periode moeizaam hij redt het wel.
 • Hoe zie je de toekomst voor Amerika? Stukken beter dan de meeste voorgangers hebben geprobeerd maar ook dit zal niet makkelijk zijn, hij moet zich op bepaalde vlakken nog bewijzen.
 • Welke impact heeft Trump op de wereld? Voor op dit moment kan hij nog weinig invloed hebben op de wereld, maar zodra de invloed zichtbaar wordt in zijn eigen land zal dit ook zeker de rest van de mensheid veranderen van mening. Ik zal niet zeggen dat iedereen hem zal Ver idealiseren, maar menig een zal wel zien dat hij toch de wereldvrede aan zal brengen, en dan groeit zijn aanhang enorm over de gehele wereld. Menigeen gaat hem zien als wereld redder, terwijl dat toch echt bij vele zelf vandaan komt met hun eigen lichtkracht e liefde en niet meer kijken en luisteren naar de Massa mediakanalen.

Ja/Nee voorspellingen

 

 

 • Komt er tussen Amerika en Noord-Korea oorlog (of met een ander land?)

Nee ik trek hierop de Tarot kaart de dood   Met het vaandel aan de horizon komen deze landen tot een goede voet en overeenkomst

 

 

 

 

Wordt Trump dit jaar afgezet? (Of haalt hij überhaupt zijn ambtstermijn)

 • Nee hij wordt niet afgezet ik trek hierbij de Tarot kaart Kelken 10 dit betekend feest en vreugde hij zal dus zijn ambtstermijn met vlag en wimpel halen.

 

 • Komt er een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog?
 • Nee  Ik trek hierbij de zwaarden 10 het was dus een zware periode maar hij heeft dat nu wel gehad dat ligt in principe dus nu achter hem er gloort een zonnetje aan de horizon dit is dan betekend dan ook niet de dood maar juist een ommekeer in het denken van de mensen in het algemeen.
 • Komt er aanslag op Trump?

Nee ik trek hierop de Tarot kaart van zwaarden 5 dit betekent er wordt een poging beraamd maar dit wordt ontdekt en zal in de kiem gesmoord worden, en hij wint opnieuw de verkiezingen voor 2 ambtstermijn dit zal heel moeilijk verlopen en wordt een ja nee strijd, uiteindelijk komt het goed

 

Dit zijn mijn Intuïtieve bevindingen en kaart leggingen van

 Karin Eagle Star Woman.©18-08-2017

 

Hieronder nog een screenshot met mijn mailings naar pararvisie zie datums

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.