Eagle Star Woman Blog

Gepubliceerd op 9 april 2018 om 14:16

Hier schijf ik gedeelde verhalen of die van mijzelf wees vrij om ze te lezen.

ENERGETISCH WEEKJOURNAAL

Maandag 9 april 2018

JE BARRIÈRES LATEN VALLEN

Hoeveel van jouw kwetsbaarheid
heb je nog diep weggestopt?
En wat is het voordeel hiervan?
Werkt het nog voor je? Waarschijnlijk
niet echt meer. Deze week kom je er
echt achter wat de kracht is van
echt kwetsbaar zijn.

GEEN MASKERS MEER

Jezelf niet meer verstoppen achter de maskers die jij jezelf hebt aangemeten. De muur waarachter jij jezelf verstopt hebt, brokkelt langzaam af. Of je het nu leuk vindt of niet. Jouw krachten liggen verborgen in het kwetsbaar zijn. En op welke manier je dat tot uiting brengt is helemaal aan jou.

Deze week ga je weer even terug naar die delen in je leven, waarin je die muurtjes opgeworpen hebt. Waarin je bepaalde patronen hebt overgenomen juist omdat je niet anders kon. Omdat er geen ruimte was voor jouw magie en omdat dit totaal niet gezien en vooral niet erkend werd. Daarom is het ook heel spannend dit kwetsbare stuk meer naar buiten te laten treden. Want je heb het zo goed verstopt. Je hebt het uit alle macht willen beschermen en je hebt jezelf zo goed daarmee recht overeind weten te houden. Maar die muurtjes vallen. Stuk voor stuk. En dat is fijn, want nu krijg je eindelijk meer zicht op waar je allemaal toe in staat bent.

JE BENT UNIEK

En je hoeft jezelf niet te vergelijken met iets of iemand. Want er is niemand zoals jij. We zijn allemaal een geheel en verbonden met elkaar, maar we zijn allemaal stuk voor stuk “a piece of the puzzle” en hoe mooi is dat? Dat jij je eigen unieke jij bent. Dat je niet beter bent of minder goed dan de ander, omdat die iets kan of niet kan. Jij bent jij en met al je prachtige kwaliteiten voeg je zoveel toe aan alles om je heen. En het is nu zo de tijd om dat te laten zien. Om je niet meer te verstoppen achter die delen die je voor jezelf gecreëerd hebt. Knap dat je dat kan, dat dan weer wel. Maar niet meer nodig.

JE HEBT NIETS TE BEWIJZEN

Deze week zal de energie van jou vragen om je echt open te stellen naar juist die personen toe die er voor hebben gezorgd dat jij die muurtjes moest opgooien. Want juist bij deze personen je barrieres laten vallen, is helend. Zo kun je aan jezelf laten zien dat er niets meer is om je voor te verstoppen. Dat jij er nu bent voor jou en dat jij jou toestemming geeft om je eigen magie te leven. Wat de ander hier ook van vindt. Je merkt het wel op, die projecties en verwachtingen van de ander. Maar het mooie is, jij bent daar niet verantwoordelijk voor. Nooit geweest ook. Zolang jij maar weet hoe het zit hoef jij je verder aan niemand te bewijzen.

JE EIGEN MAGIE CLAIMEN

Een grote uitdaging dus deze week, maar wel eentje die lonend is omdat je nu eindelijk eens afscheid kan nemen van die patronen die jou zo in de weg zitten om je ruimte in dit leven in te nemen. Om je eigen magie te claimen en het te leven, zoals het leven echt bedoeld is. Niet gemakkelijk, maar je kan het. Want je hebt de hoogste bergen al beklommen, dus dit zal een eitje zijn. Het ergste ligt namelijk allang al achter je en dat weet je diep van binnen. This is just an other bump in the road that you can handle.

© Deborah van Alest

Bron: https://yourdailyshine.nl/energetisch-weekjournaal-9-04-je-…

Mooie nieuwe week allemaal!